x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O româncă - cel mai bun DEGUSTĂTOR DE BERE din Europa. "Îmi începeam ziua cu o bere rece nefiltrată"

O româncă - cel mai bun DEGUSTĂTOR DE BERE din Europa. "Îmi începeam ziua cu o bere rece nefiltrată"

15 Ian 2014   •   12:38
O româncă - cel mai bun DEGUSTĂTOR DE BERE din Europa. "Îmi începeam ziua cu o bere rece nefiltrată"
Sursa foto: Cornel Putan/Intact Images

Sabina Luca lucreaza de 15 ani in cadrul Ursus Breweries, filiala locala a gigantului SABMiller, si ocupa in prezent functia de director de calitate. Pana aici nimic neobisnuit. Insa romanca este cel mai bun degustator de bere din Europa, castigand in acest sens un premiu rareori atribuit unei femei.

In cei cinci ani de studiu in cadrul Facultatii de Tehnologia si Controlul Calitatii Produselor Alimentare din cadrul Universitatii "Dunarea de Jos” din Galati Sabina Luca s-a specializat in tehnologiile care au atras-o cel mai mult la acea vreme si anume procesarea carnii, productia uleiurilor vegetale si tehnologia berii. Insa, in urma unui curs pentru studenti oferit de catre Universitatea din Leuven (Belgia) a realizat ca isi doreste sa lucreze intr-o fabrica de bere. Primul angajator, si unicul de altfel, Ursus Breweries. Prima oprire: fabrica de bere din Cluj-Napoca.

Citeşte articolul integral pe Wall-Street

×