x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tragedie și mister în Italia: Două românce găsite moarte în condiții șocante, în locuințe separate

Tragedie și mister în Italia: Două românce găsite moarte în condiții șocante, în locuințe separate

de Redacția Jurnalul    |    05 Ian 2024   •   14:45
Tragedie și mister în Italia: Două românce găsite moarte în condiții șocante, în locuințe separate
Sursa foto: Hepta

O anchetă de amploare a fost declanșată în Italia, după ce două femei de origine română au fost descoperite decedate în circumstanțe tragice, la scurt timp și la o mică distanță una de cealaltă. Autoritățile suspectează că cele două decese ar putea avea o legătură .

La ora 3:00 dimineața, un apel la numărul de urgență 112 a semnalat un incendiu într-un apartament. Echipele de pompieri au intervenit prompt, reușind cu greu să stingă flăcările, descoperind în interiorul locuinței o femeie carbonizată.

În același moment, un alt apel de urgență a fost făcut pentru a solicita intervenția poliției în cazul unei alte femei, aflată la doar 200 de metri distanță de prima locuință. La fața locului, o descoperire șocantă: a doua româncă se afla într-o baltă de sânge, potrivit Antena 3 CNN.

Primarul din Naro s-a declarat şocat. „Am aflat vestea în această dimineaţă din presă, aştept mai multe informaţii pentru a înţelege mai bine ce s-a întâmplat. Dar întreaga comunitate este şocată de o asemenea violenţă", a declarat pentru Adnkronos Maria Grazia Brandara, primarul din Naro (Agrigento), după moartea a două femei, găsite moarte în timpul nopţii în două case diferite, nu departe una de cealaltă.

Anchetatorii italieni susțin că cele două crime sunt, cel mai probabil, conectate. În prezent, două persoane, de origine străină, sunt reținute în legătură cu acest caz. Detaliile privind naționalitatea și sexul acestora nu au fost încă divulgate, menținându-se un climat de mister în jurul acestei tragice povești.

×