x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Romprest, 13 ani de excelență pe piața din România

Romprest, 13 ani de excelență pe piața din România

20 Ian 2014   •   12:40
Romprest, 13 ani de excelență pe piața din România
Romprest, una dintre cele mai importante companii de saubritate, facility management, DDD, întreținere și amenajare spații verzi la nivel național, oferă celor 45 de consilii locale din toată țara și celor peste 10.000 de agenți economici deserviți o viziune integrată asupra serviciilor de salubritate.

 Serviciile de facility management sunt soluții personalizate pentru orice tip de curățenie, folosind tehnologii adaptate special, care includ: curățenie interioară și exterioară pentru instituții, spații publice, rezidențiale și logistice, complexe comerciale, spitale, mijloace de transport în comun, baze militare; curățenie industrială; curățenie ocazională sau de urgență. În același timp, Romprest oferă servicii de mentenanță a infrastructurii (străzi, autostrăzi și parcuri).

 În zona serviciilor de salubritate, compania asigură salubrizarea municipală prin colectarea, transportul și sortarea deșeurilor de la populație, instituții publice, din comerț și industrie, precum și a celor provenite din activități de construcții și demolări, în vederea eliminării prin valorificare sau depozitare. De asemenea, se ocupă și de colectarea și transportul deșeurilor periculoase, precum și a celor reciclabile în vederea valorificării celor din urmă.  Totodată, compania acționează pentru salubrizarea căilor publice prin măturatul manual și întreținerea curățeniei străzilor, prin stropitul și spălatul carosabilului, prin răzuirea rigolelor. Deosebit de importantă este intervenția pentru deszăpezire, prin îndepărtarea zăpezii, combaterea poleiului de pe drumuri, autostrăzi, parcuri și trotuare.

 Divizia D.D.D. (Deratizare, Dezinfecție și Dezinsecție) oferă servicii complete de combatere a dăunătorilor prin metode specifice și sigure, cu tratamente personalizate și diferențiate în funcție de nivelul de atac și natura dăunătorilor, aplicate în orice fel de zone, suprafețe sau spații (interioare și exterioare). Personalul certificat de către Centrul de Formare și Profesionalism Romprest, în meseria de Agent DDD, precum și aparatura de ultimă generație pentru ambele tipuri de spații asigură nu doar servicii de calitate, ci și dezvoltarea de strategii pentru reducerea impactului acestor operațiuni asupra mediului.

 Activitatea specialiștilor peisagiști din cadrul diviziei Arhitectură peisageră include amenajarea și întreținerea oricărui tip de spațiu verde folosind echipamente profesionale. Printre serviciile oferite cu creativitate și originalitate în personalizarea spațiilor verzi se numără: proiectare și amenajare/reamenajare spații verzi, întreținere spații verzi exterioare și interioare (periodic sau ocazional), îngrijirea și mentenanța parcurilor, precum și a zonelor stradale verzi.

 În desfășurarea activității sale, compania este constant preocupată și acționează pentru conservarea și îmbunătățirea calității mediului, protejarea sănătății oamenilor, utilizarea prudentă și rațională a resurselor naturale, promovarea dezvoltării durabile a mediului.




×