x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator S-au stabilit obiectivele expertizei tehnice în dosarul Huidu. Ce spun procurorii despre vinovăţia realizatorului tv

S-au stabilit obiectivele expertizei tehnice în dosarul Huidu. Ce spun procurorii despre vinovăţia realizatorului tv

de Gabriela Ştefan    |    27 Oct 2011   •   12:32
S-au stabilit obiectivele expertizei tehnice în dosarul Huidu. Ce spun procurorii despre vinovăţia realizatorului tv

Procurorii au stabilit principalele obiective ale expertizei tehnice auto in dosarul Huidu. Ele vor fi aduse la cunostinta partilor, care - la randul lor - pot avea solicitari suplimentare sau obiectiuni. Dupa ce obiectivele vor fi discutate cu toate partile din dosar, se va trece la realizarea propriu-zisa a expertizei. Cat despre obiectivele acesteia, Carmina Reit, prim-procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov, a declarat pentru jurnalul.ro ca acestea vizeaza conditiile in care s-a intamplat accidentul, viteza pe care au avut-o cele doua masini, starea tehnica a autoturismelor etc.

Pana in prezent, in dosar nu s-au constituit inca parti civile, a mai precizat procurorul Carmina Reit pentru jurnalul.ro.

In privinta vinovatiei lui Serban Huidu, Carmina Reit a aratat: "Inceperea urmaririi penale nu constituie un act prin care noi sa spunem ca cineva este vinovat. Urmarirea penala este inceputa atunci cand sunt indicii de savarsire a unei infractiuni".

×
Subiecte în articol: accident serban huidu accident huidu