x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Salam de Sibiu pentru Armată

Salam de Sibiu pentru Armată

de Petru Zoltan    |    23 Sep 2010   •   00:00
Salam de Sibiu pentru Armată
Sursa foto: Dragoş Stoica/Jurnalul Naţional

Baştanii de la Ministerul Apărării Naţionale, condus de Gabriel Oprea (foto), sunt puşi pe fapte mari când se pune în discuţie situaţia Forţelor Navale. Astfel, în urmă cu câteva zile, mai exact la 21 septembrie, Ministerul Apărării a anunţat că a cumpărat salam de Sibiu în valoare de 140.790 de lei fără TVA, adică aproximativ 35 de mii de euro. Întreaga cantitate de salam de Sibiu va ajunge la trei unităţi militare din Constanţa, Mangalia şi Tulcea.

Printre alimentele cumpărate de Forţele Navale Române de la această firmă se află pastramă de porc afumată, piept de pui afumat, muşchi file de porc afumat, pentru care Armata a plătit câteva zeci de mii de lei. Nu au fost uitate nici produsele congelate. Astfel, au mai fost cumpărate 8.100 de kilograme de găină grill, 1.500 de kilograme de piept de pui şi 1.775 de kilograme de pulpe de pui. Toate congelate şi evaluate la puţin peste 70 de mii de lei fără TVA. Mai-marii Armatei nu au uitat nici de caşcaval sau de untul proaspăt care merg la micul dejun cu salamul de Sibiu.

Furnizorul salamului este firma Matra SRL, din Scorniceşti. Această firmă a încheiat de-a lungul timpului mai multe contracte cu reprezentanţii Forţelor Navale Române, pentru furnizarea alimentelor destinate militarilor români, cărora le oferă inclusiv băuturile răcoritoare.

×
Subiecte în articol: observator