x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Salvaţi penalii! Protest la Craiova pentru Solomon

Salvaţi penalii! Protest la Craiova pentru Solomon

de Andreea Căprescu    |    03 Mar 2010   •   00:00
Salvaţi penalii! Protest la Craiova pentru Solomon
Sursa foto: /Ediţie Specială de Oltenia

Utilizând resurse online - messenger şi e-mail, purtătorul de cuvânt al Primăriei Craiova, a înaintat presei o informaţie potrivit căreia, salariaţii vor participa la un protest în faţa instituţiei, "împotriva evenimentelor în care a fost implicat" primarul Craiovei, Antonie Solomon.
Amuzant este însă că protestul era teoretic interzis de un ordin emis anul trecut chiar de edilul arestat, în care scrie negru pe alb că, astfel de manifestări  se pot organiza doar în curtea din spatele primăriei.

"Solomon, acasă"

Acţiunea cetăţenească a adunat peste 500 de susţinători ai primarului încarcerat, atât subordonaţi, cât şi colegi de partid. După modelul "Eliberaţi-l pe Mircia Gutău!", fanii lui Solomon au scandat în  public "Solomon,acasă" şi s-au lăsat fotografiaţi cu steagul UE şi cu un banner ce conţine un mesaj de-a dreptul "emoţionant": "Antonie Solomon, primarul din inimile noastre".

Ca într-un oraş fără "stăpân", prezenţa forţelor de ordine nu a împiedicat însă haosul creat de mulţime, astfel că, traficul pe principala arteră de circulaţie din centrul orasului a fost îngreunat o bună bucată de timp. 

×
Subiecte în articol: observator