x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Scârbavnicele mădulare din PMP

Scârbavnicele mădulare din PMP

de Luiza Moldovan    |    16 Mar 2014   •   16:48

Întrebare: ce e mai scârbavnic decât un patetic în bugi luat cu de-a sila, în sfânta zi de sâmbătă, şi adus să facă mătănii pentru partidul lu’ Udrea PMP? Aţi ghicit. Doi patetici în blugi, luaţi cu de-a sila, în sfânta zi de sâmbătă, şi adus să facă mătănii pentru partidul lu’ Udrea PMP. Nu ştiu despre dumneavoastră, dar mie mi-au trebuit nişte calmante, ca să nu-mi sparg televizorul meu cu ecran extraplat, primit moca de la ai mei, atunci când am văzut-o pe Udrea, cel mai scârbavnic de soi mădular al partidului, rânjindu-şi fasolea la reporteri şi arătând cu degetul către Palatul Victoria, îngrijorată până-n vârfu’ tocului de creşterea accizei la carburanţi şi că Ponta să-şi dea demisia. Oh, oh. Aceste cuvinte ne doare.

Grija lu’ Udrea pentru binele neamului e, ca întotdeauna, demnă de râs plâns. Mă doare inima-n mine când o văd atât de îngrjorată. Îi vreau binele. Zilele astea o să-l sun pe Ponta şi-o să-i spun să-şi dea demisia, că mi-e milă de Udrea. O să-l asaltez cu sms-uri în care o să-i descriu amănunţit cum Udrea vrea binele românilor şi cum eu sunt decisă s-o ajut cum pot şi io, cu puterile mele neajutate. Să se gândească, acest nemilos, şi la blugii ăia ai fetei, că dacă acum sunt rupţi, când încă n-au crescut accizele la carburanţi, vă daţi seama cum o s-arate după ce o să ia, Doamne fereşte, o decizie nemiloasă şi o să crească inclusiv preţul la blugi! O să vină la partid ruptă toată şi toţi traseiştii din PMP la fel. O să-i dea Băsescu bani de blugi, că n-o să mai aibă cu ce să-şi ascundă şuncile. O să vină la emisiuni doar în pantofi cu toc şi-n bluză, sărmana şi îngrijorata. Şi, de fapt, e chiar logic să aibă blugii rupţi pe ea, după zece ani de Băsescu, nu?!

“PMP e partidul în blugi, cu oameni care se îmbracă lejer, care sunt relaxaţi pentru că ştiu ce au de făcut şi ce au de oferit”, s-a spurcat Udrea la declaraţii, insinuând, ca să ne dăm noi seama, că are de gând s-o ardă pe jeans de acum încolo, să lase sacourile pentru mai târziu, că acuma are de făcut lucruri şi noroc cu PMP-u’ ăsta partidul ăsta în blugi, că nu ştim ce-am fi făcut. Ca oameni din România, zic.

Aroganţa vestimentară a PMP ar vrea să spună că ăştia care s-au adunat aici sunt de-ai noştri, din bobor, sunt de treabă, sunt ok, sunt cool. Cum românii s-au obişnuit să şi-o ia în bot de la politicieni ca sacul de box, mi-e teamă că un partid nu mai captează benevolenţa omului decât dacă toţi membrii lui sunt în cămaşă de forţă şi puşi pe sedative toată ziua. Aşa că rupţii din PMP să se gândească la o strategie vestimentară mai apropiată de realitate şi să se îmbrace ca în descrierea de mai sus. Succesuri!


×