x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sculptorul de nasuri, trântit de starleta Priscilla

Sculptorul de nasuri, trântit de starleta Priscilla

25 Apr 2014   •   14:26
Sculptorul de nasuri, trântit de starleta Priscilla
Sursa foto: Facebook

Un prim caz de fraudare a asigurărilor de sănătate la Spitalul de arşi, aflat în plină anchetă a procurorilor, a fost dezvăluit de o pacientă. Priscilla Gutiță, o starletă aspirantă la publicitate, a declarat în poarta spitalului că a fost operată de doctorul Antohi, plata fiind făcută la clinica privată și intervenția la spital.

Doctorul Nicolae Antohi este conferențiar la Universitatea de Medicina Carol Davilla, șef de secție la Spitalul de arși și proprietar al clinicii private Antohi Medical Center. Clinica privată se află în apropierea spitalului de stat.

Veniturile declarate ale doctorului Antohi sunt de circa 150.000 lei la clinica privată și de trei ori mai mici la spitalul de stat și din activitatea didactică. Doctorul Antohi este și el născut  la Chișinău, ca și managerul Spitalului de arși, și este recunoscul drept cel mai bun specialist în operații de rinoplastie. Multe vedete și-au corectat nasurile la doctorul Antohi, supranumit și sculptorul de nasuri.

O percheziție a avut loc ieri dimineață și la domiciliul managerului spitalului. Procurorii spun ca filiera operatiilor decontate fraudulos producea 15 - 20 de mii de euro lunar în folosul cadrelor medicale. Ministrul Sanatatii a dat o primă declaratie legată de ancheta în curs, anunțând măsuri administrative în consecința gravității faptelor. (C.D.)

×