x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Se pun în vânzare biletele pentru finala Europa League Bucureşti 2012. Vezi cât costă şi cât timp ai la dispoziţie să le iei

Se pun în vânzare biletele pentru finala Europa League Bucureşti 2012. Vezi cât costă şi cât timp ai la dispoziţie să le iei

de Dan Radu    |    25 Noi 2011   •   11:12
Se pun în vânzare biletele pentru finala Europa League Bucureşti 2012. Vezi cât costă şi cât timp ai la dispoziţie să le iei

UPDATE 18:22 Cursa cumpararii biletelor pentru finala Europa League 2012 incepe luni, 28 noiembrie, de la ora 12. Pentru rezidentii din Romania s-au pus la dispozitie 20.000 de bilete care vor putea fi achizitionate de pe site-ul Federatiei Romane de Fotbal frf.ro.

Desi romanii au la dispozitie trei saptamani sa comande biletele, se recomanda ca acestia sa se grabeasca, pentru ca vanzarea se va face dupa sistemul 'Primul venit, primul servit'.

O singura persoana nu poate comanda mai mult de doua bilete.

Pentru cetatenii din afara Romaniei, biletele se pun in vanzare pe 24 februarie 2012, comenzile urmand sa fie trimise pe site-ul uefa.com.

Biletele pentru romani sunt de patru categorii. Cele de categoria I costa 500 de lei. La categoria a II-a pretul este de 250 lei, la categoria a III-a de 150 lei iar la categoria a IV de 100 lei. Nu s-a precizat ce sectoare ale Arenei Nationale corespund acestor categorii.

In aceasta seara a fost prezentat si logo-ul finalei Europa League, care arata imaginea trofeului competitiei pe un fundal cu motive populare romanesti. 'Multumesc si felicit UEFA pentru decizia de a alege Bucurestiul pentru desfasurarea finalei Europa League. Primaria, Guvernul dar mai ales cetatenii Bucurestiului au facut posibila construirea acestei arene la timp si la standardele cerute', a spus primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. 'Voi aloca toate resursele necesare pentru ca zecile de mii de vizitatori ai Bucurestiului sa se simta bine si in siguranta pe parcursul sederii lor', a adaugat Oprescu.

UPDATE 16:50 20.000 de bilete vor fi rezervate romanilor si vor putea fi cumparate online

UEFA va face cunoscuta identitatea vizuala a finalei UEFA Europa League 2012, cu ocazia primului eveniment oficial care marcheaza drumul spre finala si care este programat in aceasta dupa-amiaza, de la ora 17.00, in incinta Arenei Nationale din Bucuresti, anunta FRF.

Cu aceeasi ocazie vor fi oferite detaliile referitoare la vanzarea biletelor pentru finala din 2012.

Evenimentul va avea loc in prezenta ambasadorului finalei UEFA Europa League 2012, Miodrag Belodedici, acesta urmand sa fie amfitrion impreuna cu Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, cu presedintele Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret, Doina Melinte, cu presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, si cu reprezentanti ai UEFA.

Finalei UEFA Europa League 2012, ce se va desfasura in ziua de 9 mai a anului viitor, i s-a atribuit propria personalitate, exprimata printr-un concept de design original, pregatit special pentru acest eveniment.

Design-ul si logo-ul vor oferi finalei din 2012 o identitate unica, aceasta urmand sa se regaseasca pe o vasta arie de obiecte si evenimente promotionale, menite sa sprijine demersul de promovare a finalei si de popularizare a prestigiului unuia dintre cele mai mari evenimente sportive ale lumii.

Ideea initiala, care a inspirat crearea unei identitati aparte pentru fiecare finala, a fost aceea de a dezvolta un design specific orasului-gazda.

×