x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Senatorul Iosif Secăşan, urmărit penal. Liberalul i-a solicitat unui medic încadrarea în grad de invaliditate a unui pădurar

Senatorul Iosif Secăşan, urmărit penal. Liberalul i-a solicitat unui medic încadrarea în grad de invaliditate a unui pădurar

27 Mar 2014   •   11:34
Senatorul Iosif Secăşan, urmărit penal. Liberalul i-a solicitat unui medic încadrarea în grad de invaliditate a unui pădurar
UPDATE 12:31 - Direcţia Naţională Anticorupţie susţine că senatorul Iosif Secăşan, membru în Comisia pentru sănătate publică, i-a solicitat unui medic, şef al Serviciului de Evaluări Medicale din cadrul Casei de Pensii Caraş-Severin, încadrarea în grad de invaliditate a unui pădurar.

Citeşte comunicatul DNA


UPDATE 11:45
- Senatorul PNL Iosif Secăşan a declarat joi la ieşirea de la Direcţia Naţională Anticorupţie că a fost chemat la DNA pentru a lua la cunoştinţă că este suspect într-un dosar de corupţie şi că este vorba despre o suspiciune la complicitate la dare şi luare de mită.

'Este pe tematica de la Caraş-Severin şi nu doresc să fac nicio declaraţie. Este o anchetă în curs. Este vorba despre o suspiciune la complicitate la dare şi luare de mită', a afirmat senatorul, potrivit Agerpres.

Potrivit unor surse judiciare, el este cercetat într-un dosar de corupţie privind intermedierea unor sume destinate emiterii unor acte medicale nereale prin care să se obţină ilegal pensionarea.
---------------------------------

Senatorul PNL Iosif Secăşan s-a prezentat joi la Direcţia Naţională Anticorupţie, pentru a lua la cunoştinţă că e suspect într-un dosar de corupţie, au declarat surse judiciare pentru Agerpres.

Aceleaşi surse au precizat că el este cercetat într-un dosar de corupţie privind intermedierea unor sume destinate emiterii unor acte medicale nereale prin care se să obţină ilegal pensionarea.

La intrarea în sediul DNA, Iosif Secăşan a spus că a fost chemat în calitate de suspect într-un dosar penal.

×