x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şi-a omorât tatăl, cu TOPORUL, într-un conflict spontan

Şi-a omorât tatăl, cu TOPORUL, într-un conflict spontan

16 Aug 2014   •   13:24
 Şi-a omorât tatăl, cu TOPORUL, într-un conflict spontan

Un tânăr de 24 de ani din comuna Parva, judeţul Bistriţa-Năsăud, a fost reţinut de către poliţişti după ce vineri seara şi-a ucis tatăl, în vârstă de 63 ani, cu un topor, în urma unui conflict spontan.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, cearta dintre tată şi fiu s-a terminat cu lovituri de topor, bătrânul fiind lovit în zona feţei şi a capului, iar rănile provocate au dus la decesul acestuia.

După ce a văzut ce a făcut, tânărul a fugit de acasă, fiind depistat ulterior de către poliţişti pe raza municipiului Bistriţa.

'Faţă de tânărul bănuit că la data de 15 august a.c. şi-ar fi omorât tatăl prin aplicarea unor lovituri cu un topor în zona capului şi a feţei, pe fondul unui conflict spontan, s-a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore de către procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud. Tânărul reţinut urmează să fie prezentat Tribunalului Bistriţa-Năsăud, cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de omor', se arată în comunicatul IPJ.

Cercetările în acest dosar penal sunt continuate de Serviciul de Investigaţii Criminale, la delegarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud. (Agerpres)



×
Subiecte în articol: crima bistrita omor topor