x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator SIHASTRII României. Minunile lui Arsenie Boca, viziunile părintelui Cleopa, miracolele lui Iustin Pîrvu VIDEO

SIHASTRII României. Minunile lui Arsenie Boca, viziunile părintelui Cleopa, miracolele lui Iustin Pîrvu VIDEO

28 Iul 2014   •   13:47
SIHASTRII României. Minunile lui Arsenie Boca, viziunile părintelui Cleopa, miracolele lui Iustin Pîrvu VIDEO

S-au izolat de lume şi au devenit mărturisitori ai credinţei adevărate. Au renunţat la plăcerile lumeşti, transformându-se pentru noi, românii, în adevăraţii protectori ai neamului.

ARSENIE BOCA face MINUNI pentru cei care ajung la mormântul său. "După ce venim aici, parcă zburăm"

Sihaştrii României sunt astăzi consideraţi sfinţi, cu adevărat. Iar toţi cei care vin şi se roagă la mormintele lor pleacă vindecaţi de boli adânci, de suferinţi, de griji. România TV a realizat un reportaj despre sihastrii României.

De-a lungul intregii istorii a poporului roman, oricat de vitrege ar fi fost vremurile si oricat de atacat in fibra sa ar fi fost poporul, intotdeauna - ca o ultima linie de aparare - undeva, in manastiri, in munti, s-au gasit marii rugatori ai neamului.

Citeşte şi Învăţături, rugăciune şi profeţii de la preotul călugăr Arsenie Boca

Un exemplu care a ajuns pana la noi din negura istoriei este cel al lui Daniel Sihastrul. In vremurile de cumpana, Stefan cel Mare a mers acolo si din chilia de piatra a lui Daniel a iesit alt om. Mai hotarat, mai intelept ca si cand Daniel i-ar fi impartasit o mare taina. Despre Daniel s-a aflat, dar cu siguranta ca au fost sute de astfel de calugari ai pustiei care si-au asumat dintotdeauna sa fie coloana vertebrala a poporului.

Citeşte şi MIRACOLE la mormântul părintelui Justin Pârvu. Învăţături de DINCOLO de moarte ale duhovnicului vizionar VIDEO

In zilele noastre, in constiinta romanilor, exista cateva repere fundamnetale ale ortodoxiei. Chiar daca inca nu sunt praznuiti in calendarul crestin ortodox, credinciosii simti instinctiv ca ei sunt Sfinti, indiferent de hotararile Sinodului.

Află mai multe despre sihastrii Arsenie Boca, Iustin Parvu, Cleopa si Arsenie Papacioc pe RomâniaTV.net.

×
Subiecte în articol: arsenie boca