x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Simona Patruleasa s-a maritat!

Simona Patruleasa s-a maritat!

30 Iul 2008   •   00:00
Simona Patruleasa s-a maritat!

13:20 • Cel care a surprins cu aceasta declaratie este prezentatorul TV Andrei Zaharescu. Marturisirea a fost facuta in direct, in aceasta dimineata, la emisiunea Ancai Florea de la Antena 3.



Cel care a surprins cu această declaraţie este prezentatorul TV Andrei Zaharescu. Mărturisirea a fost facută în direct, în această dimineaţă, la emisiunea Ancai Florea de la Antena 3.


ORGOLII. Întrebat de ce, de cîteva zile, îi "predă" ştafeta ştirilor sportive Simonei Patruleasa Ivanov, Zaharescu a răspuns franc:"Pentru că Simona este puţin măritată". Din spusele lui Zaharescu ar putea reieşi că a fost oficiată numai cununia civilă, nunta urmînd să fie organizată cu mult fast, la palatul Ştirbei. De altfel, presa a publicat că Simona îşi doreşte o nuntă mai mare şi mai frumoasă decît a Adelinei Elisei.
Dacă Adelina şi Cristi Chivu au avut aproximativ 500 de oaspeţi, apropiaţi ai Simonei susţin că ştirista se încăpăţînează să aduca peste 650 de oameni, deşi organizatorii i-au explicat că locaţia nu are o capacitate atît de mare. Mai mult, Simona şi Sabin nici nu ar avea atîtea cunoştinţe apropiate pe care să le aducă la nuntă, însă Simona nici nu concepe să fie sub Elisei.

×
Subiecte în articol: mass-media