x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sinaia: până la sfârşitul anului, telegondolă între Cota 1.400 şi Cota 2.000

Sinaia: până la sfârşitul anului, telegondolă între Cota 1.400 şi Cota 2.000

de Sebastian S. Eduard    |    25 Ian 2015   •   14:08
Sinaia: până la sfârşitul anului, telegondolă între Cota 1.400 şi Cota 2.000

Luna următoare la Sinaia va începe construirea unei noi telegondole, care să lege Cota 1.400 de Cota 2.000. Investiţia este de 34.000.000 lei, iar lucrarea ar trebui să fie gata la începerea următorului sezon.

Transport Urban Sinaia, compania care administrează domeniul schiabil, transportul public, parcările şi bazele sportive ale oraşului, a anunţat acest lucru în cadrul unei conferinţe de presă care a anunţat o nouă identitate de brand pentru serviciile sale. Rebranding-ul semnat de agenţia Brandtailors vine în completarea schimbărilor majore de strategie şi viziune ale companiei din ultimii patru ani şi face parte dintr-un proces de transformare a organizaţiei prin realizarea unor proiecte ample de modernizare ce vor fi derulate în 2015. Principala noutate rezultată în urma procesului de rebranding constă în adoptarea unor noi identităţi   pentru cele şase servicii publice aflate în portofoliul organizaţiei: Pârtiile de Ski Sinaia, Gondola Sinaia, Bike Resort Sinaia, Transport Public Sinaia, Parcări Publice Sinaia şi Facilităţi Sportive Sinaia.

Tot în 2015, compania şi-a propus înlocuirea mijloacelor de transport de mică capacitate cu autobuze noi de până la 100 de persoane, îmbunătăţirea sistemului de informare a consumatorilor prin instalarea unor panouri iluminate cu sisteme LED şi dezvoltarea Bike Resort Sinaia, prin crearea a două noi trasee de downhill. În plus, toate mijloacele de transport în comun vor beneficia de conexiune Wi-Fi gratuită şi vor fi personalizate cu noua identitate vizuală.

 

 

 

 

×