x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tudor Sişu va fi eliberat din închisoare

Tudor Sişu va fi eliberat din închisoare

29 Mai 2013   •   12:33
Tudor Sişu va fi eliberat din închisoare
Sursa foto: Intact Images/Dan Marinescu
UPDATE 14:11 - UPDATE 14:11 - Tribunalul Bucureşti a decis, astăzi, eliberarea condiţionată din închisoare a fostului membru al trupei La Familia, Tudor Sişu, condamnat la 4 ani de închisoare pentru trafic de droguri. Decizia este definitivă.

Tribunalul a respins recursul Parchetului şi a menţinut o decizie favorabilă lui Sişu, dată în luna aprilie de Judecătoria Sectorului 4.

--------------------------------

Tudor Sişu, în vârstă de 36 de ani, ar putea fi eliberat condiţionat, cântăreţul ispăşind deja două treimi din pedeapsa de patru ani primită. Sişu a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru trafic de droguri.

Astăzi, judecătorii Tribunalului Bucureşti decid dacă vor aproba cererea de eliberare condiţionată.

Tudor Sişu şi alţi 15 membri ai unui grup infracţional au fost arestaţi preventiv în mai 2006. Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) din cadrul Parchetului instanţei supreme i-au acuzat pe cei 16 că, într-un an, au distribuit în Bucureşti aproximativ 40 de kilograme de heroină.

Instanţa a decis condamnarea cântăreţului la patru ani de închisoare cu executare.

Sişu a mai fost închis pentru trafic şi deţinere de droguri de mare risc. El fusese arestat în octombrie 2003, la câteva zile după ce Poliţia a prins doi traficanţi de stupefiante din Târgovişte şi a făcut o percheziţie în apartamentul lui. Cântăreţul a fost eliberat în octombrie 2005, iar în mai anul următor a fost din nou arestat.

În 25 septembrie 2009, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Ploieşti au dispus începerea urmăririi penale faţă de Tudor Şisu într-un alt dosar, pentru cultivarea, producerea, fabricarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de mare risc pentru consum propriu.

×