x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Șoferul care a ignorat echipajele de poliție și a lovit două mașini a fost prins

Șoferul care a ignorat echipajele de poliție și a lovit două mașini a fost prins

27 Oct 2022   •   08:47
Șoferul care a ignorat echipajele de poliție și a lovit două mașini a fost prins
Sursa foto: Europol

Șoferul care a încălcat mai multe reguli de circulație, a ignorat echipajele și a lovit două mașini în București a fost găsit de polițiștii Secției 19 și urmează a fi condus la sediul Brigăzii Rutiere în vederea continuării cercetărilor.

Polițiști ai Brigăzii Rutiere, în timp ce aveau activități de monitorizare și fluidizare a traficului rutier pe o stradă din Sectorul 4, miercuri seara, au solicitat șoferului, care incălcase mai multe reguli de circulație, să oprească.

Acesta nu s-a conformat indicațiilor polițistului, iar în sprijin a venit și o echipă de jandarmi din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a municipiului București.

La solicitarea forțelor de ordine să oprească și să coboare din autoturism, șoferul a părăsit zona, lovind două autoturisme.

Mașina a fost găsită abandonată, la scurt timp, pe o stradă din Sectorul 4.

Căutările au durat circa 12 ore.

Sindicatul Europol:"Care sunt primele sentimente care vă încearcă atunci când vedeți un astfel de personaj care sfidează orice regula de circulație și e dispus să treacă cu autoturismul peste jandarmi, polițiști, pietoni?

Lașul din imagine, pe cât de “zmeu” este pe rețelele de socializare, pe atât de laș a fost în momentul în care a fost oprit de echipajul rutier. A fugit cu riscul de a ucide și ulterior, pe o stradă din sectorul 4, și-a abandonat mașina cumpărată din venituri pentru care sigur a plătit taxe și impozite.

Îi recomandăm individului să nu doarmă acasă că e pregătit patul într-unul din centrele de reținere și arestare preventivă."

(sursa: Mediafax)

×