x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator De pe patul de spital, solistul Andrei Găluț a hotărât viitorul trupei ”Goodbye to Gravity”

De pe patul de spital, solistul Andrei Găluț a hotărât viitorul trupei ”Goodbye to Gravity”

08 Dec 2015   •   12:55
De pe patul de spital, solistul Andrei Găluț a hotărât viitorul trupei ”Goodbye to Gravity”
Sursa foto: Andrei Găluț / spynews.ro

Solistul trupei Goodbye to Gravity, Andrei Găluț, este internat în Spitalul din Beverwijk, Olanda, iar starea lui de sănătate pare să evolueze bine, având în vedere clipele cumplite prin care a trăit.

El a fost grav rănit, în tragicul eveniment care a avut loc în Clubul Colectiv, în noaptea de 30 octombrie, fiind singurul membru din trupa sa care a supraviețiuit incendiului. Mai mult, a murit și prietena sa, Mădălina, care era o adevărată muză pentru el, scrie spynews.ro.

Poate tocmai de aceea, rocker-ul pare să fi luat o decizie care spune totul despre starea sa psihică din aceste momente. Mai exact, spune o sursă apropiată familiei lui Andrei Găluț, artistul nu vrea să mai revină pe scenă.

Ultimul bilanţ al incendiului din acea fastidică seară de vineri din Club Colectiv arată  60 de persoane decedate şi alte zeci de persoane internate la acest moment la spitalele din Capitală sau din străinătate.


Clubul Colectiv găzduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album - "Mantras of war".

×