x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şoric, prins cu minciuna la avere

Şoric, prins cu minciuna la avere

de Violeta Fotache    |    08 Feb 2011   •   18:48
Şoric, prins cu minciuna la avere

150835-soric.jpgFostul şef al Poliţiei Neamţ, comisarul Aurelian Şoric, acuzat de legături cu lumea interlopă, a fost prins de inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate cu nereguli la avere.

După verificările declanşate încă de la momentul scandalului în care  a fost implicat Aurelian Şoric, inspectorii de integritate au descoperit că fostul şef de poliţie judeţeană a achiziţionat un teren cu 5.000 de euro pe care l-a vândut un an mai târziu cu 60.000 de euro, potrivit unor surse judiciare. ANI ar putea sesiza DNA, referitor la fapte de corupţie sau să dispună confiscarea părţii nejustificate din averea lui Şoric.

Totodată, 77 de poliţişti şi vameşi din cazul Siret, toţi inculpaţi în dosarele DNA, au fost luaţi în aceste zile la scotocit de averi. Imediat cum se statuează clar cine sunt acuzaţi şi cine sunt doar martori în noile dosare de la acţiunile de azi din vămi, ANI se va autosesiza să controleze şi averile poliţiştilor de frontieră şi ale vameşilor din Moraviţa, Deta, Cruceni, Foeni, Petea, Naidăş.

×