x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sorin Oprescu riscă să se îmbolnăvească grav în Arestul Capitalei

Sorin Oprescu riscă să se îmbolnăvească grav în Arestul Capitalei

09 Sep 2015   •   22:08
Sorin Oprescu riscă să se îmbolnăvească grav în Arestul Capitalei

Toader Paraschiv, reprezentant al Sindicatului Poliţiştilor a vorbit, miercuri seară, în emisiunea "La ordinea zilei", la Antena 3, despre condiţiile din Arestul Central al Poliţiei Capitalei, acolo unde se află încarcerat Sorin Oprescu, primarul Capitalei.

"Nu e ca la Marriot, pentru că ar fi coadă acolo", a spus Paraschiv.

Acesta a adăugat că, deşi unitatea îndeplineşte condiţiile cerute de Uniunea Europeană, acestea le depăşesc cu puţin pe cele care existau în alte aresturi din Capitală, care, de altfel, au şi fost închise la cererea UE din cauza dotărilor mizere.

Toader Paraschiv a precizat că în Arestul Central condiţiile sunt aproape la fel de grele şi pentru poliţiştii care lucrează acolo. Deoarece respiră acelaşi aer, deţinuţi şi poliţişti deopotrivă, sunt expuşi la boli contagioase grave pe care ar putea să le aibă unii deţinuţi.

"Există norme care stabilesc că cei care lucrează în mediul în care ar fi posibil să intre în contact cu persoane bolnave de TBC, ar trebui să primească un spor - mic. Oamenii ăia de acolo nu primesc", a subliniat Toader Paraschiv.







×