x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sorin Pantiş, către Dacian Cioloş: Uitaţi-vă în oglindă! Câtă mizerie! Sunteţi prima piesă din domino-ul crimei juridice, care va cădea

Sorin Pantiş, către Dacian Cioloş: Uitaţi-vă în oglindă! Câtă mizerie! Sunteţi prima piesă din domino-ul crimei juridice, care va cădea

03 Sep 2014   •   12:55
Sorin Pantiş, către Dacian Cioloş: Uitaţi-vă în oglindă! Câtă mizerie! Sunteţi prima piesă din domino-ul crimei juridice, care va cădea

Sorin Pantiş, fost ministru al Comunicaţiilor, condamnat la şapte ani de închisoare în dosarul Telepatia, îl acuză într-o scrisoare deschisă pe Dacian Cioloş de comiterea, în calitatea de ministru al Agriculturii, a unor abuzuri grosolane, din cauza cărora suferă oameni nevinovaţi, pentru a beneficia de avantaje pentru propria carieră politică.

Pantiş declară că, dacă până acum, pentru a nu ştirbi prestigiul României, a tăcut, va informa Parlamentul European despre faptele comise de Dacian CIoloş şi că presa internaţională va primi dovezi despre actele de corupţie comise.

Vă prezentăm integral scrisoarea deschisă a lui Sorin Pantiş
_________________________________________

Scrisoare deschisa catre Dacian Ciolos
Ati primit in 2009 de la Traian Basescu functia de Comisar European ca recompensa pentru condamnarea a 12 oameni nevinovati. Ati comis fapte nelegale, abuzuri grosolane pentru a face pe plac unui grup pentru care libertatea individuala si demnitatea nu exista.

Am tacut pentru a nu stirbi imaginea Romaniei. Acum sunt liber sa vorbesc si, va promit, ca veti plati pentru faptele dumneavostra... Sunteti o persoana corupta si coruptibila. 

In Dosarul ICA v-ati constituit, ca ministru al Ministerului Agriculturii, in mod nelegal parte civila. 

Ati invocat un prejudiciu bazat pe un fals intelectual grosolan, v-ati transformat intr-un calau al unor oameni nevinovati.
Trebuie sa stiti doua lucruri esentiale.
1. Parlamentul European cunoaste faptele dumneavoastra si va constata ca sunteti profund corupt.

2. Traian Basescu stia ca nu aveti nicio sansa pentru un nou mandat de Comsiar European iar “maurul si-a facut datoria, maurul trebuie sa plece”

Si presa internationala va primi dovada faradelegilor comise de dumneavoastra.

Sunteti prima piesa din domino-ul crimei juridice, care va cadea.

O meritati! Uitati-va in oglinda! Cata mizerie!
Sorin Pantiş


×