x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Spionul Floricel, cadorisit de Becali cu 100 de milioane de lei vechi

Spionul Floricel, cadorisit de Becali cu 100 de milioane de lei vechi

07 Mai 2009   •   00:00
Spionul Floricel, cadorisit de Becali cu 100 de milioane de lei vechi

Omul de afaceri Gigi Becali a afirmat, astăzi, la Judecătoria sectorului 1, că i-a dat 100 de milioane de lei vechi lui Floricel Achim şi 3.000 de euro soţiei acestuia, deoarece a petrecut împreună cu subofiţerul român două săptămâni în arest, scrie Agerpres.

De asemenea, Gigi Becali a spus că a lăsat la fişetul arestului preventiv 100 de milioane de lei vechi şi pentru celălalt arestat cu care finanţatorul Stelei a stat în aceeaşi celulă.

'O să-i ajut toată viaţa. Sunt fraţii mei, am petrecut două săptămâni din viaţă alături de ei', a declarat Gigi Becali la intrarea în sediul Judecătoriei sectorului 1, unde urmează să se judece cererea acestuia de ridicare a interdicţiilor impuse de Tribunalul Bucureşti.

Această cerere trebuia discutată ieri, însă judecătorii au decis amânarea deoarece Gigi Becali nu s-a prezentat în faţa instanţei.

În cererea privind ridicarea interdicţiilor se arată că Becali doreşte să poată părăsi localitatea pentru a participa la o întrunire a PRM Iaşi, în perioada 8 - 11 mai.

Finanţatorul Clubului de Fotbal Steaua Bucureşti, George Becali, declara, pe 21 aprilie, la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ilfov, că nu-l deranjează niciuna dintre măsurile restrictive dispuse de judecători, dar că nu îi 'este foarte comod' să se prezinte de două ori pe săptămână la poliţie. (V.A.)

×
Subiecte în articol: observator becali