x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator SUA / Lumeee, lumeee... Vînd virginitate, cumpăr menopauză!

SUA / Lumeee, lumeee... Vînd virginitate, cumpăr menopauză!

de Ovidiu Ciutescu    |    11 Sep 2008   •   00:00
SUA / Lumeee, lumeee... Vînd virginitate, cumpăr menopauză!

O tînără de 22 de ani, din Statele Unite ale Americii, şi-a scos la licitaţie virginitatea, pentru a-şi plăti studiile universitare, stîrnind o dezbatere online despre moralitate şi sexualitate, informează presa internaţională.Startul licitaţiei va fi dat de Howard Stern, cea mai mare vedetă radiofonică din lume, în dimineaţa zilei 16 septembrie!!! Ideea studentei a aprins imaginaţia forumiştilor. Astfel, în mesajele găzduite pe pagina care anunţă licitaţia, nick-ul "Joona" anunţă că îşi licitează relaţia sexuală cu numărul 5000! Pe cînd o lictaţie pentru vîndut...menopauză? Secţiunea rămîne deschisă.

O tînără de 22 de ani, din Statele Unite ale Americii, şi-a scos la licitaţie virginitatea, pentru a-şi plăti studiile universitare, stîrnind o dezbatere online despre moralitate şi sexualitate, informează presa internaţională. Startul licitaţiei va fi dat de Howard Stern, cea mai mare vedetă radiofonică din lume, în dimineaţa zilei 16 septembrie!!! Ideea studentei a aprins imaginaţia forumiştilor. Astfel, în mesajele găzduite pe pagina care anunţă licitaţia, nick-ul "Joona" anunţă că îşi licitează relaţia sexuală cu numărul 5000! Pe cînd o lictaţie pentru vîndut...menopauză? Secţiunea rămîne deschisă.

 

AFACERE. Studenta, din San Diego-California, foloseşte pseudonimul Natalie Dylan "din motive de securitate" şi a spus că nu are dileme morale în legătură cu decizia sa, ba chiar găseşte că îi oferă superioritate şi putere. Foarte puţini bloggeri i-au luat partea şi unii i-au suspectat intenţiile de a se situa în centrul atenţiei, măcar pentru cîteva minute. "Nu cred că scoaterea la licitaţie a virginităţii mele îmi va rezolva toate problemele. Dar va crea o oarecare stabilitate financiară. Sînt pregătită pentru controverse, ştiu că vor exista. Sînt pregătită pentru treaba asta. (...) Trăim într-o societate capitalistă, de ce nu aş putea să capitalizez şi cu virginitatea?", a spus Natalie. Tînăra şi-a luat licenţa în studii despre femei şi vrea să înceapă un masterat despre căsătorie şi terapie familială. Ea speră ca, în urma licitaţiei, să cîştige un milion de dolari.

 

CONTROVERSĂ. Site-ul online de licitaţii, eBay, a refuzat-o pe femeie, aşa că licitaţia va avea loc la o casă de toleranţă din Nevada, The Moonlite Bunny Ranch, unde lucrează sora Nataliei. Bordelul care va găzdui licitaţia este celebru pentru că este acelaşi cu cel din serialul omonim HBO, "Cathouse". Natalie a recunoscut că mama sa, învăţătoare, nu este de acord cu decizia de a licita virginitatea. Mulţi bloggeri o dezaprobă. "Poate că iese la suprafaţă conservatorul din mine, dar mi se pare foarte greşit. Nu e asta prostituţie?", a scris un blogger, pe nume Mike. "Ceea ce mă dezgustă atît de tare e faptul că ea promovează foarte mult toată treaba asta. Pare să fie vorba de mai mult decît un tip care să-i cumpere virginitatea; ea încearcă să obţină 15 minute de celebritate şi un reality show", a spus un alt blogger. Natalie are, totuşi, şi cîţiva suporteri, printre care Dennis Hof, proprietarul Moonlite Bunny Ranch. "Cred că e o idee nemaipomenită. De ce s-o pierzi (virginitatea) cu un tip, pe bancheta din spate a unei Toyota, cînd poţi să-ţi plăteşti educaţia?", le-a declarat el reporterilor.

×
Subiecte în articol: observator