x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Suceava: Două persoane au ajuns la spital după ce au sărit dintr-un tren în mişcare

Suceava: Două persoane au ajuns la spital după ce au sărit dintr-un tren în mişcare

de Agerpres    |    19 Iun 2014   •   18:26
Suceava: Două persoane au ajuns la spital după ce au sărit dintr-un tren în mişcare

Două persoane au ajuns cu răni la cap, joi, la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean Suceava, după ce au sărit dintr-un tren care se pusese în mişcare în Gara Suceava.

Este vorba despre o femeie de 67 de ani şi un tânăr de 34 ani, ambii din municipiul Rădăuţi, care şi-au condus nişte rude la gară. Femeia venise la gară împreună cu un vecin pentru a-şi conduce fiica şi ginerele, care urmau să plece la Bucureşti.

Femeia şi tânărul de 34 de ani au urcat în tren pentru a-i ajuta pe cei doi la bagaje, la un moment dat trenul s-a pus în mişcare, iar ei au sărit din tren la capătul peronului.

Având în vedere că trenul avea deja viteză în momentul în care au sărit, cei doi au căzut şi s-au rănit la cap în urma impactului.

La fata locului au ajuns două ambulanţe SMURD, care au preluat victimele şi le-au dus la spital.

Potrivit directorului medical al spitalului, medicul urgentist Tiberius Brădăţan, femeia a ajuns în stare gravă, cu traumatism cranio-cerebral sever, iar medicii au dus-o în sala de operaţie. Tânărul prezintă un traumatism cranian minor şi traumatism de gleznă dreaptă.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a petrecut accidentul.

×
Subiecte în articol: suceava sarit tren