x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cine este principalul suspect în cazul odioasei crime a copilei de 12 ani. Ana Maria, băgată într-un sac și ascunsă într-o canapea

Cine este principalul suspect în cazul odioasei crime a copilei de 12 ani. Ana Maria, băgată într-un sac și ascunsă într-o canapea

de Redacția Jurnalul    |    06 Iun 2023   •   19:53
Cine este principalul suspect în cazul odioasei crime a copilei de 12 ani. Ana Maria, băgată într-un sac și ascunsă într-o canapea
Sursa foto: Antena 3 CNN

Ilie Marcel Şerbuc este cel mai căutat om din România şi principalul suspect în cazul crimei înfiorătoare din Sectorul 4.

Individul este concubinul mamei fetiței ucise şi acum căutat în toată Europa.

Potrivit Antena 3 CNN, mama fetiţei al cărui cadavru a fost îndesat într-o canapea a fost prinsă azi-noapte de poliţia din Spania chiar la locul de muncă şi arestată. Ea va fi audiată în oraşul Lleida. 

Ilie Marcel Şerbuc este principalul suspect în cazul crimei din Sectorul 4, iar cea care apare lângă el, în imaginile din video, este Simona Monica Iftimovici. Amândoi au închiriat apartamentul groazei din sectorul 4 în care, într-o canapea, a fost găsit fără suflare trupul unei fetiţe. Ana Maria Constantin era copilul Monicăi, testele ADN confirmând cea mai sumbră bănuială a rudelor.

După ce au fost la INML, tatăl fetiţei, unchiul şi bunica au dat declaraţii la Poliţie. Aici au aflat că Ana Maria a murit în chinuri groaznice.

Tatăl, cel care o avea în custodie, nici nu a mai putut să vorbească. Din aprilie nu mai ştia nimic de Ana Maria. Bunica ei a fost cea care a vorbit ultima dată cu mama fetiţei pe 17 aprilie. Ana, mama ei şi iubitul acesteia petrecuseră împreună sărbătorile pascale.

Rudele sunt şocate şi nu înţeleg cine a omorât-o pe Ana Maria, cine i-a învelit trupul într-un sac şi cine l-a pus în canapea. Oamenii resping ideea cum că mama ar fi avut vreo legătură cu crima. 

suspect crima

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti:

„La data de 06.06.2023, în baza concluziilor expertizei genetice judiciare efectuate de Institutul Național de Criminialistică, s-a stabilit că persoana decedată, găsită într-un sac din plastic în lada canapelei unei locuințe din mun. București, sector 4, este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui minorei”, a informat, marți, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti s-a sesizat luni din oficiu după ce proprietarul unei locuințe din Sectorul 4 al Bucureștiului a găsit, după plecarea unor chiriaşi, în lada canapelei, un cadavru într-un sac.

"La data de 03.06.2023, poliţiştii Secţiei 16 au fost sesizaţi de proprietarul unui apartament din municipiul Bucureşti, Sector 4, cu privire la faptul că, după plecarea unor chiriaşi, a găsit în lada canapelei un sac din plastic, ce emană un miros de putrefacţie. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti s-a sesizat din oficiu şi a început urmărirea penală cu privire la infracţiunea de omor. În datele de 3 şi 4.06.2023, procurorul criminalist, poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri şi cei din cadrul Serviciului Criminalistic au efectuat cercetarea la faţa locului, fiind ridicate mai multe mijloace de probă ce urmează a fi valorificate în cauză", se arăta în comunicatul precedent al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

„În spaţiul public au fost vehiculate mai multe ipoteze cu privire la identitatea victimei şi cu privire la identitatea presupusului autor, însă acestea, deşi sunt avute în vedere în anchetă, în prezent nu pot fi nici confirmate, nici infirmate, întrucât cadavrul este considerat, în continuare, unul neidentificat. Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Omoruri", se mai arăta în comunicat.

×
Subiecte în articol: suspect crimă fetita ucisa bucuresti