x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator UPDATE Mama fetiței de 12 ani, ucisă și ascunsă într-un sac, în lada unei canapele, a fost REȚINUTĂ în Spania

UPDATE Mama fetiței de 12 ani, ucisă și ascunsă într-un sac, în lada unei canapele, a fost REȚINUTĂ în Spania

de Redacția Jurnalul    |    06 Iun 2023   •   11:10
UPDATE Mama fetiței de 12 ani, ucisă și ascunsă într-un sac, în lada unei canapele, a fost REȚINUTĂ în Spania
Sursa foto: Antena 3 CNN

UPDATE Mama fetiței de 12 ani, ucisă și ascunsă într-un sac, în lada unei canapele, a fost REȚINUTĂ în Spania, potrivit Realitatea.

Femeia a fost ridicată de polițiști spanioli și a fost interogată. Concubinul femeii este de negăsit. Cei doi ar fi ieșit din țară pe cale rutieră în urmă cu aproximativ o lună de zile.

Ea va fi adusă pe aeroportul Otopeni cu escortă. În plus, concubinul acesteia ar fi şi el recidivist, el având şi alte dosare penale la activ. 

Potrivit unor surse România TV acestea spun că bărbatul ar fi fugit în Olanda. Informaţia vine din declaraţiile femeii, făcute în faţa poliţiei spaniole. 

Stire initiala Se adânceşte tot mai mult misterul crimei din cartierul Berceni, din Bucureşti. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti s-a sesizat luni din oficiu după ce proprietarul unei locuințe din Sectorul 4 a găsit, după plecarea unor chiriaşi, în lada canapelei, un cadavru într-un sac.O femeie în vârstă de 38 de ani şi fiica ei de 12 ani, care ar fi locuit în bloc, sunt dispărute de mai bine de o lună.

 

Femeie de 38 de ani şi fetiţa de 12 ani ar fi locuit cu chirie în apartamentul din Berceni, însă ar fi dispărut de mai bine de o lună.

Între timp, au fost prelevate probe ADN de la rudele femeii şi ale copilei dispărute pentru a fi comparate cu probele cadavrului găsit în canapea. Până acum, testele ADN nu au fost finalizate şi nu se ştie încă al cui este cadavrul.

Rudele celor două dispărute au venit cu fotografia celui pe care îl consideră suspectul numărul unu.

Marcel, un bărbat care a trăit mai mult prin străinătate în ultimii zece ani şi a lucrat în construcţii, este cel considerat de rude a fi principalul suspect. Anamaria Constantin, fetiţa în vârstă de 12 ani, a dispărut în urmă cu o lună şi jumătate, iar tatăl său, Vasile Constantin, spune că e posibil să fie răpită de bărbatul din fotografie.

Pe Marcel şi Vasile Constantin îi leagă Simona Monica Iftimovici, actuala iubită a lui Marcel, cu care acesta munceşte peste hotare, şi mama fetiţei lui Vasile. În urmă cu mulţi ani, Vasile a câştigat custodia fetei.

De câte ori Simona şi Marcel vin în ţară, Anamaria îşi vizitează mama. Aşa s-a întâmplat şi în preajma sărbătorilor de Paşte. Fetiţa a plecat cu mama ei şi cu Marcel, iar de atunci nimeni nu le-a mai văzut.

Vasile Constantin a venit cu fotografia lui Marcel în faţa blocului din Sectorul 4, acolo unde în urmă cu două zile a fost găsit un cadavru ascuns într-o canapea. Alături de el a venit şi mama Simonei, bunica fetiţei.

"Sunt mama fetei de care se tot zice că e moartă. Acum nu ştiu dacă e ea sau nu", a declarat femeia.

Nimeni nu ştie cine era în sacul de plastic ascuns în canapea.

"Autopsia medico-legală a stabilit că moartea persoanei neidentificate, de sex femeiesc, a fost violentă. La datele de 04 şi 05 iunie 2023 au fost dispuse expertize genetice judiciare pentru stabilirea profilului genetic ADN al cadavrului, expertize ce sunt efectuate de Institutul Naţional de Criminalistică", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Rudele celor două spun că au reclamat încă de acum o lună dispariţiile la Poliţie şi s-au alarmat când au văzut ştirea despre crima din Sectorul 4. Bunica fetei chiar a făcut propria anchetă după ce a văzut ştirea la televizor şi a încercat să dea de urma rudelor lui Marcel, cel pe care îl consideră suspectul numărul unu.

Trupul găsit într-un sac, ascuns în lada unei canapele, aparține unei fetițe de 12 ani

 Trupul găsit într-un sac, ascuns în lada unei canapele, aparține unei fetițe de 12 ani, informeză Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

„La data de 06.06.2023, în baza concluziilor expertizei genetice judiciare efectuate de Institutul Național de Criminialistică, s-a stabilit că persoana decedată, găsită într-un sac din plastic în lada canapelei unei locuințe din mun. București, sector 4, este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui minorei”, a informat, marți, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti s-a sesizat luni din oficiu după ce proprietarul unei locuințe din Sectorul 4 al Bucureștiului a găsit, după plecarea unor chiriaşi, în lada canapelei, un cadavru într-un sac.

"La data de 03.06.2023, poliţiştii Secţiei 16 au fost sesizaţi de proprietarul unui apartament din municipiul Bucureşti, Sector 4, cu privire la faptul că, după plecarea unor chiriaşi, a găsit în lada canapelei un sac din plastic, ce emană un miros de putrefacţie. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti s-a sesizat din oficiu şi a început urmărirea penală cu privire la infracţiunea de omor. În datele de 3 şi 4.06.2023, procurorul criminalist, poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri şi cei din cadrul Serviciului Criminalistic au efectuat cercetarea la faţa locului, fiind ridicate mai multe mijloace de probă ce urmează a fi valorificate în cauză", se arăta în comunicatul precedent al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

„În spaţiul public au fost vehiculate mai multe ipoteze cu privire la identitatea victimei şi cu privire la identitatea presupusului autor, însă acestea, deşi sunt avute în vedere în anchetă, în prezent nu pot fi nici confirmate, nici infirmate, întrucât cadavrul este considerat, în continuare, unul neidentificat. Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Omoruri", se mai arăta în comunicat.

fetita ucisa

(sursa: Mediafax)

×