x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sute de oameni, blocaţi în munţi, în trenul Timişoara – Bucureşti. Un copil bolnav de diabet a rămas fără insulină (VIDEO)

Sute de oameni, blocaţi în munţi, în trenul Timişoara – Bucureşti. Un copil bolnav de diabet a rămas fără insulină (VIDEO)

24 Aug 2014   •   08:17
Sute de oameni, blocaţi în munţi, în trenul Timişoara – Bucureşti. Un copil bolnav de diabet a rămas fără insulină (VIDEO)
UPDATE 08:38 - La ora 8:00, trenul a ajuns la Orşova unde i s-a schimbat locomotiva. Ulterior, a pornit mai departe spre Bucureşti. Garnitura de tren va ajunge în Capitală cu o întârziere de cel puţin 5 ore, fapt ce a dus la pierderea de către pasageri a legăturilor spre alte destinaţii.
......................................................

Situație dramatică în trenul accelerat 1696 Timișoara - Caransebeș - București. Peste 300 de oameni sunt blocați în vagoane între Armeniș și Teregova, după ce pe calea ferată și pe locomotivă au căzut pietre și copaci rupți de furtuna de astă noapte, relatează infocs.ro. Oamenii nu mai au apă, iar un copil de 5 ani, bolnav de diabet, a rămas fără insulină.

Pe Defileul Timișului, în zona Armenil – Teregova, mai mulți copaci s-au deprins de pe versanții de stâncă și au căzut peste linia ferată rupând firul de contact. Trenul care a plecat de la Timișoara spre București, a rămas în munți într-o zonă greu accesibilă și aproape fără semnal telefonic. La un moment dat, garnitura de tren a fost tractată înapoi în gara CFR Caransebeș, i s-a atașat o locomotivă Diesel și a pornit din nou spre Herculane. Numai că, tot în zona Defileului Timișului, au fost alte căderi de copaci și stânci, de această dată fiind avariată chiar locomotiva trenului. Vagoanele au rămas pe loc până în jurul orei 4:00, când CFR și-a mobilizat doi angajați care au început să taie cu o drujba copacii și crengile de pe calea ferată.

După 200 de metri, trenul s-a oprit din nou.

Călătorii din tren nu mai au apă, trenul este oprit undeva în pădure iar de departe, cea mai gravă situație este a unui copil de 5 ani ce face tratament cu insulină și din păcate, mama lui nu mai are nici o rezervă din medicament. Mai mulți cetățeni au cerut ajutor la 112 și spun că nimeni nu a făcut nimic și că nimeni nu-i bagă în seamă răspunzânduli-se că ,,se cunoaște situația trenului blocat la Armeniș”.



Știre în curs de actualizare.

×