x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Au început înscrierile pentru taberele studențești

Au început înscrierile pentru taberele studențești

de Redacția Jurnalul    |    07 Iun 2024   •   22:00
Au început înscrierile pentru taberele studențești
Sursa foto: Thinkstock

Au început înscrierile pentru taberele studențești. Pot beneficia de locuri gratuite studenţii înscrişi la cursurile cu frecvenţă la programul de studii universitare de licență, la programul de studii universitare de masterat și doctorat, în instituţiile de învăţamânt superior de stat.

În perioada 14 iulie - 2 septembrie, Ministerul Familiei organizează tabere studenţeşti la mare, la munte și în Delta Dunării.

Pot beneficia de locuri gratuite (cazare și masă) studenţii înscrişi la cursurile cu frecvenţă la programul de studii universitare de licență, la programul de studii universitare de masterat și doctorat, în instituţiile de învăţamânt superior de stat.

Aceștia sunt selectaţi de către fiecare universitate, în funcţie de o serie de criterii: cazuri sociale, studenţi cu rezultate deosebite la învăţătură, studenţii care activează în cadrul Caselor de Cultură ale Studenţilor care s-au evidenţiat prin activităţi cultural-artistice desfăşurate, etc.

Înscrierea, selecția și definitivarea listelor cu studenții beneficiari are loc până pe 5 iulie 2024.

Numărul total al locurilor disponibile pentru taberele studențești de vară este de 5.000. Taberele se vor desfășura în locații unde accesul se poate realiza cu mijloace de transport în comun.

Locațiile propuse sunt în județele Constanța, Galați, Tulcea, Brașov, Prahova, Suceava, Neamț, Hunedoara, Timiș, Sibiu, Mureș, Vaslui, Vâlcea și Argeș.

Studenții care doresc să participe sunt rugați să consulte site-urile facultăților sau se pot adresa secretariatelor acestora pentru a se înscrie.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: tabere studenţi inscrieri