x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tânăr din Cluj înjunghiat în apropierea unei şcoli

Tânăr din Cluj înjunghiat în apropierea unei şcoli

de Mediafax    |    22 Sep 2011   •   09:51

Update stire:

Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Cluj a inceput o ancheta la Colegiul Tehnic "Raluca Ripan" din municipiul Cluj-Napoca, in apropierea caruia un elev a injunghiat un tanar. Ancheta urmareste a se stabili daca au fost respectate masurile de siguranta si de acces in unitatea de invatamant.
Purtatorul de cuvant al ISJ Cluj, Horia Corches, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, ca 'se va intari paza in toate unitatile de invatamant din judet, iar pana la sfarsitul acestui trimestru, in functie si de posibilitatile financiare, intrarea in unitatile de invatamant se va face doar pe baza de cartela. De asemenea, in afara orelor de liceu, intrarea va fi interzisa", a spus Corches.

Stirea initiala:

Un tanar din Cluj-Napoca a fost internat, joi, la Unitatea de Primire a Urgentelor a Spitalului Clinic Judetean din Cluj-Napoca, dupa ce a fost injunghiat in apropierea unei scoli din municipiu, presupusul autor fiind retinut si audiat, la ora transmiterii acestei stiri, de catre politisti, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Alma Bruja - Brehariu, pentru corespondentul MEDIAFAX.

Directorul medical al UPU Cluj, Cristiana Ciortea, a declarat ca tanarul are o plaga injunghiata si se afla sub investigatii, insa viata nu ii este pusa in pericol.

Citeste si: Un barbat ucis in plina strada, in fata fiului sau, in varsta de 10 ani

Proiectil in stare perfecta de functionare, descoperit in fata unei scoli din Drumul Taberei

Elev batut in curtea scolii pentru ca a refuzat sa plateasca taxa de protectie. Inspector scolar general: "Cred ca este un incident minor"

O eleva din Buzau e in coma, dupa prabusirea unei stive de lemne. Politistii il cerceteaza pentru vatamare pe profesorul de sport

×
Subiecte în articol: tanar injunghiat injunghiat scoala