x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O tânără de 22 de ani a furat o imprimantă de sub nasul polițiștilor

O tânără de 22 de ani a furat o imprimantă de sub nasul polițiștilor

de Redacția Jurnalul    |    17 Oct 2024   •   09:37
O tânără de 22 de ani a furat o imprimantă de sub nasul polițiștilor

O tânără în vârstă de 22 de ani a fost reținută de Poliția Capitalei pentru furtul unei imprimante aparținând unui echipaj al Brigăzii Rutiere.

Polițiștii Direcției Generale de Poliție București au făcut două percheziții domiciliare, în Bucureşti și județul Argeș, într-un dosar penal de furt.

Pe 10 octombrie, poliţiştii s-au sesizat din oficiu, după ce o tânără în vârstă de 22 de ani a furat o imprimantă aparținând unui echipaj de poliție, pe o stradă din Sectorul 2.

„La data menționată, la scurt timp după ce a fost sancționată contravențional, tânăra a sustras o imprimantă din dotarea polițiștilor, căzută de pe plafonul autospecialei pe partea carosabilă, punându-i pe polițiști în imposibiltatea de a intra în posesia bunului respectiv, atunci când aceștia s-au întors la locul evenimentului. Prejudiciul cauzat fiind estimat la aproximativ 2.750 de lei. Cercetările au fost preluate de către polițiști din cadrul Secției 8 Poliție”, transmite Poliția Capitalei.

Tânăra a fost reținută pentru 24 de ore.

„Menționăm faptul că, în cazul polițiștilor din cadrul Brigăzii Rutiere prezenți la evenimentul din data de 10 octombrie a.c., conducerea Poliției Capitalei a dispus verificări interne, prin intermediul structurii de control intern”, potrivit comunicatului.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: furt imprimantă politia tanara retinuta