x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tânără de 23 de ani, ucisă într-o întrecere de maşini, în centrul Capitalei. "S-a spart parbrizul şi gata. A fost o chestie de câteva secunde"

Tânără de 23 de ani, ucisă într-o întrecere de maşini, în centrul Capitalei. "S-a spart parbrizul şi gata. A fost o chestie de câteva secunde"

13 Mar 2014   •   15:32
Tânără de 23 de ani, ucisă într-o întrecere de maşini, în centrul Capitalei. "S-a spart parbrizul şi gata. A fost o chestie de câteva secunde"

O tânără de 23 de ani a fost ucisă într-o întrecere de maşini, în centrul Capitalei. Poliţia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă pe numele şoferului unei masini de lux, cel care ar fi lovit-o pe fata. Barbatul are 20 de ani.

Martorii spun că fata a fost lovită în plin de două maşini ai căror şoferi se luaseră la întrecere. Fata a fost purtată pe capota maşinii aproape o sută de metri, apoi a căzut lângă autoturism.

"Am auzit o lovitură. Mercedesul acesta s-a luat la întrecere cu ală maşină", spune unul dintre martori, potrivit tvr.ro.

Pasagerul aflat în dreapta şoferului are altă variantă: "Abia am ieşit din casă, de cinci minute. Am ieşit să ne plimbăm şi noi puţin. Şi dintr-o dată s-a întâmplat, eu nu eram atent la el, că nu am ce să îi zic eu lui, el fiind şoferul. În timpul în care eu vorbeam pe telefon s-a spart parbrizul. Doar secvenţa asta am văzut-o. S-a spart parbrizul şi gata. A fost o chestie de câteva secunde. Ne-a sărit în faţă, pur şi simplu. Nu pot să vă spun mai mult. Încă sunt în stare de şoc"

"Evenimentul rutier s-a produs pe Bulevardul I.C. Brătianu dinspre Unirea către Piaţa Universităţii. O tânără de aproximativ 23 de ani ar fi traversat strada prin loc nepremis şi fără să se asigure,  moment în care a fost surprinsă şi accidentată mortal de un autoturism marca Mercedes la volanul căruia se afla un tânăr de aproximativ 20 de ani. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind unul negativ", a declarat Andrei Codău, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Cei din zonă susţin că întrecerile între maşini sunt frecvente mai ales după miezul nopţii şi că de multe ori se circulă cu viteză.

×