x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sfârșit tragic pentru o tânără din Capitală. A fost ucisă de fostul iubit, chiar de ziua ei de naștere

Sfârșit tragic pentru o tânără din Capitală. A fost ucisă de fostul iubit, chiar de ziua ei de naștere

de Redacția Jurnalul    |    17 Dec 2022   •   11:40
Sfârșit tragic pentru o tânără din Capitală. A fost ucisă de fostul iubit, chiar de ziua ei de naștere
Sursa foto: Hepta

O tânară a fost atacată și ucisă de fostul iubit, ieri, în Capitală. Fata a fost înjunghiată de iubit chiar înainte de petrecerea organizată pentru ziua ei de naștere.

La data de 16 decembrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului Bucuresti-Secția 20 au fost sesizați, prin 112, în jurul orei 20.00, cu privire la faptul că, la o adresă din Sectorul 6, o femeie ar fi fost înjunghiată cu un cuțit de către un bărbat.

Se pare că bărbatul era chiar fostul iubit al femeii, iar prietenii afirmă că cei doi au încercat să-și refacă relația, însa nu s-a putut. Întors recent din Italia, bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a amenințat-o pe femeie că o va ucide, având un plan bine stabilit, scrie Antena3CNN

Cunoscuții mai spun că femeia se temea pentru viața ei și intenționa să obțină un ordin de restricție. Din păcate, ea a fost ucisă chiar în ziua în care avea să aibă loc petrecerea aniversării ei.

Prietenii au avut parte de un șoc, când au ajuns în fața blocului în care locuia femeia, zona fiind împânzită de polițiști.

În urma apelului la 112, polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, au identificat victima ce prezenta plăgi înjunghiate și, de asemenea, bărbatul bănuit de săvârșirea faptei.

Din nefericire, în pofida eforturilor depuse, echipajul medical a declarat decesul femeii.

Bărbatul a fost condus la audieri, în vederea continuării cercetărilor desfășurate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și DGPMB-Serviciul Omoruri.

Tânără din București, ucisă chiar de ziua ei de naștere, de către fostul iubit

×
Subiecte în articol: tanara ucisa