x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cine sunt expozantii celui mai mare targ de mobila din Romania - BIFE-SIM 2013

Cine sunt expozantii celui mai mare targ de mobila din Romania - BIFE-SIM 2013

23 Iul 2013   •   14:16
Cine sunt expozantii celui mai mare targ de mobila din Romania - BIFE-SIM 2013

Peste 200 de companii din tara si din strainatate se pregatesc pentru BIFE-SIM 2013, cel mai mare targ de mobila, echipamente si accesorii care va avea loc anul acesta, intre 17-21 septembrie 2013, la Romexpo.

Fie ca vorbim despre mobilierul din lemn masiv, care i-a facut renumiti  pe producatorii romani peste hotare, fie despre articole extravagante, unice si spectaculoase, in ton cu trendurile internationale, BIFE-SIM 2013 va aduce in fata vizitatorilor sai cele mai variate design-uri. Fiecare expozant va incerca sa surprinda cu oferte personalizate, parte dintre acestea prezentate in premiera la BIFE-SIM 2013.

CINE SUNT EXPOZANTII?

Una dintre companiile de top care isi va bucura clientii la BIFE-SIM 2013 este SIMEX – producator roman apreciat international pentru mobile din lemn masiv, de arta si sculptata. Surpriza firmei SIMEX pentru BIFE-SIM 2013 va fi un program pe relatia vest, unde nu am mai fost prezenti de peste 15 ani. Pe langa acest program, vom avea trei modele noi, cate unul pentru fiecare palier: ieftin, mediu si scump, a declarat Cristian Bilz, Director General SIMEX.

Articolele expuse in cadrul targului BIFE-SIM vor indeplini toate caracteristicile de calitate. Calitatea ar trebui sa fie in stransa corelare cu pretul, iar prin cuvantul calitate intelegem totalitatea caracteristicilor pozitive ale materialelor folosite, complexitatea produselor, gradul de finisare si aspectul produsului. Ceea ce conteaza este ca, pe un anumit segment de pret, sa oferi din toate cele patru, la nivel maxim, este de parere Daniel Egri, Director General MOBEX, firma care va prezenta in premiera la BIFE-SIM 2013, colectii cu programe complete si dezvoltate.

Si sectorul de Accesorii va fi reprezentat de cele mai sonore nume de pe piata, astfel ca publicul va beneficia de o gama larga de oferte. Cele mai importante sunt noile solutii digitale, o platforma de lucru unica, disponibila deja in showroom-ul distribuitorilor EGGER, care ofera posibilitati imbunatatite de vizualizare pentru clientul final, dezvaluie Emanuel Rucareanu, Director General Egger Romania. Si Hafele Romania va miza pe inovatie la BIFE-SIM 2013 -   Vom prezenta accesorii functionale intr-un ambient de 39 de mp in care veti putea experimenta tot ce are nevoie o locuinta moderna. Hafele Cube a fost prezentat pentru prima data in 2012, in Germania, cat si in alte parti ale lumii, inclusiv la Interzum 2013, unde s-a bucurat de un mare succes ceea ce ne motiveaza sa il expunem si la BIFE-SIM 2013. De asemenea, vom prezenta electrocasnice de inalta calitate si cu design deosebit, opere ale unor arhitecti si designeri renumiti pe plan mondial, a declarat Ovidiu Toader, Director General al companiei.
Pentru specialistii industriei de mobila, BIFE-SIM 2013 va aduce in prim-plan cele mai noi tehnologii de prelucrare a lemnului. De la Primultini-Italia, vom avea noile modele de carucioare portbusteni cu morse complet independente si sisteme imbunatatite de optimizare a taierii, viteze de avans de peste 200m/minut; multilame cu grosimi de taiere de la 160 la 250 mm, multilame lansate pe piata in urma cu un an, sunt deja in productie peste 30 de bucati. De la Paul-Germania, le vom aduce clientilor noile linii de optimizare, atat pentru cherestea verde, cat si pentru obtinerea semifabricatelor, iar de la Baschild, venim cu noi tehnologii de uscare a lemnului, a declarat Paul Teodorescu, Director General WOODEXPERT. Si pentru Leitz Romania, BIFE-SIM-2013 reprezinta un eveniment major - Intrucat in acest an s-a desfasurat si cel mai mare targ de profil din lume, Ligna Hanovra, unde Leitz a fost prezenta cu multe inovatii, desigur ca acestea vor fi capul de afis al standului nostru, a spus Silviu Coconu, Director General LEITZ Romania.

EVENIMENTE SI PROIECTE DE AMPLOARE

Targul va gazdui o serie de evenimente organizate atat cu participarea specialistilor din industrie, cat si a vizitatorilor. Astfel, pe durata BIFE-SIM 2013 va avea loc Furniture Forum –  conferinta pe teme de interes pentru industria de profil, vor fi puse in practica  Innovation Tour – un concept care pune in lumina reflectoarelor produsele zilei “de maine” si Designers say – un loc special unde designerii vor oferi vizitatorilor sfaturi de amenajare a locuintei. De asemenea, se vor desfasura Atelierele (Re)Creative si Concursul National de Design de Mobilier.
In plus, sub conceptul Hosted Buyers, pe durata targului vor fi organizate, pentru vizitatorii specialisti din strainatate, evenimente B2B, astfel ca vizitarea targului sa devina o experienta inedita si completa. Asadar, intre 17-21 septembrie 2013, profesionistii in domeniu din strainatate sunt invitati sa participe la calatorii de afaceri in Romania. Acestia vor putea opta pentru o excursie, intr-o locatie la alegere: Delta Dunarii sau Poiana Brasov.

BIFE-SIM 2013 este organizat de Romexpo si co-organizat de Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania, Camerele de Comert si Industrie din Romania si Euroexpo. Pentru mai multe detalii, accesati www.bife-sim.ro.



×
Subiecte în articol: bife sim mobila targ mobila