x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Teatru pentru elevii vorbitori de germană

Teatru pentru elevii vorbitori de germană

08 Apr 2014   •   16:52
Teatru pentru elevii vorbitori de germană

“Atelier de teatru pentru tineri” , un proiect al organizaţiei Gutenberg Bukarest aflat la a patra ediție, va avea loc între 27 aprilie și 3 mai.

Proiectul, care are ca țintă elevi de liceu cu vârste cuprinse între 14 și 19 ani, dorește să stimuleze creativitatea elevilor vorbitori de limba germană prin intermediul teatrului. Participanții vor deprinde tehnici de actorie și vor pune în scenă o piesă de teatru având ca tema multiculturalitatea. Elevii vor fi împărţiţi in 3 grupe, fiecare coordonată de un pedagog de teatru care va asigura o bună comunicare în limba germană.

Atelierele de teatru se vor desfăşura dimineaţa și după-amiaza, iar seara se vor face vizionări de filme urmate de dezbateri.Gutenberg Bukarest, organizație din care fac parte studenţi vorbitori de limbă germană, a colaborat în anii trecuți în cadrul acestui proiect cu Facultatea de Administrare a Afacerilor cu predare în limbă străină din cadrul ASE Bucureşti, Casa de Cultură a Studenților Bucureşti și Casa de Cultură Friedrich Schiller. Înscrierile se fac până pe 15 aprilie pe site-ul Gutenber Bukarest la http://dsgutenberg.eu/portfolio/1-akt-jugendtheaterworkshop/.

×