x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Telemobil acuza Vodafone de presiuni

Telemobil acuza Vodafone de presiuni

01 Iun 2005   •   00:00

Integrarea brandului Connex in cel Vodafone este mai mult decat schimbarea unui logo, decat trecerea de la verde la rosu, a declarat ieri Paul Donovan, CEO Vodafone pentru subsidiarele companiei, facand aluzie la cromatica celor doi operatori.



  • de ALEXANDRU RADESCU

  • In urma deciziei Comisiei Europene, achizitia companiilor Mobifon si Oskar Mobil (Cehia) de catre Vodafone a fost incheiata pe 31 mai. Toate bune si frumoase pana aici, dar mai ramane un aspect de lamurit: drepturile de utilizare a marcii "Vodafone" in Romania.

    BATALIA CU TELEMOBIL. Compania Telemobil, care opereaza serviciul Zapp, a inregistrat marca "Vodafone" in Romania in anul 1995. In toamna anului trecut Vodafone a formulat o actiune in instanta prin care solicita atat anularea marcii, cat si decaderea Telemobil din dreptul de a mai utiliza aceasta marca.

    "Suntem increzatori ca justitia romana va lua o decizie finala in favoarea Vodafone la audierea programata pentru 30 iunie", a mai spus ieri Paul Donovan.

    REPLICA. Aceasta declaratie a oficialului Vodafone a provocat o reactie dura a reprezentantilor Telemobil.

    "Se confirma presiunea care a fost facuta tot timpul asupra instantei de a solutiona cat mai repede, fara o analiza obiectiva a cauzei si a probelor existente in dosar", ne-a declarat ieri Laurentiu Anghel, Director Departament Juridic Telemobil.

    "Aprecierea oficialului Vodafone, precum si a avocatilor acestora creeaza impresia ca rezultatul acestui proces era cunoscut dinainte, indiferent de probele administrate in cauza", a adaugat Laurentiu Anghel.
    ×
    Subiecte în articol: observator vodafone telemobil