x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Telespectatorii au preferat "Sinteza Zilei” cu Florin Piersic!

Telespectatorii au preferat "Sinteza Zilei” cu Florin Piersic!

13 Ian 2009   •   00:00

Editia speciala a emisiunii "Sinteza zilei” cu Mihai Gadea  din data de 12 ianuarie 2009 i-a avut invitati pe Florin Piersic si fiul acestuia.



Actorul a raspuns acuzatiilor aduse de ziarul Cotidianul privind colaborarea sa cu Securitatea, afirmand ca "Nu am dus nicio scrisoare şi am să vă spun limpede de ce nu ştiu nimic de această scrisoare, nu am auzit nici pe părinţii mei să pomenească ceva de acest domn Tomescu”. De asemenea, Florin Piersic a subliniat  ca "nu am fost niciodată la Securitate, nici acum patru ani, nici acum 40 de ani”. Marius Tuca, cel care de altfel i-a acordat drept la replica lui Piersic in Jurnalul National, a intervenit telefonic pentru a-si exprima dezaprobarea fata de lipsa de profesionalism a lui Razvan Mihai Vintilescu, autorul articolului care a facut acuzatii grave in lipsa oricaror dovezi.

Interesul publicului pentru acest subiect a fost reflectat atat de numarul mare de mesaje primite pe site-ul www.antena3.ro si forumul emisiunii Sinteza Zilei, cat si de audiente.
Astfel, ratingul mediu inregistrat de Antena 3 intre orele 22-23 a fost de 4.8 si 11.5% cota de piata,  cu 2.3 puncte mai mult decat programele Realitatea TV, care au obtinut pe acelasi interval orar o cota de piata de 5.9%.

Antena 3 isi confirma inca o data statutul de lider al televiziunilor de stiri in prime time (20-24). Conform datelor de audienta furnizate de GFK Romania pe targetul all urban, Antena 3 a depasit principalul concurent Realitatea tv, media generala obtinuta fiind de 2.4 puncte audienta si 5.4%  cota de piata.

×
Subiecte în articol: mass-media