x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Teodor Atanasiu şi fiul lui Dobriţoiu, vizaţi într-un dosar al DNA Cluj în legătură cu referendumul

Teodor Atanasiu şi fiul lui Dobriţoiu, vizaţi într-un dosar al DNA Cluj în legătură cu referendumul

de Mediafax    |    16 Aug 2012   •   10:16
Teodor Atanasiu şi fiul lui Dobriţoiu, vizaţi într-un dosar al DNA Cluj în legătură cu referendumul

Presedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu, si fiul ministrului Apararii Nationale, Corneliu Dobritoiu, sunt vizati intr-un dosar al DNA Cluj, in legatura cu referendumul.

Atanasiu, care a fost audiat la DNA Cluj, a declarat la iesirea din sediu ca este cercetat ca invinuit intr-un dosar pentru ca ar fi folosit bani sau autocare ca sa duca lumea la vot si "astfel ar fi influentat nefast viitorul Romaniei si caderea lui Traian Basescu".

Atanasiu a precizat ca in acest caz a fost facuta o plangere pentru a se demonstra ce spuneau ambasadorul SUA, Traian Basescu si cei de la PDL, ca nu 7,5 milioane de oameni au votat pentru demiterea lui Basescu, ci unii dintre acestia "ar fi fost cumparati de mine, de Nicoara si de Antonescu".

El a spus ca s-a intors miercuri din concendiu si a gasit in cutia postala citatia pentru a se prezenta, joi, la DNA Cluj.

Intrebat daca a fost audiat ca martor in acest caz, Atanasiu a precizat ca nu este martor, ci invinuit, pe motiv ca "am folosit bani sau alte mijloace, cum ar fi autoturisme sau autocare, ca sa ducem lumea la vot si am influentat in mod nefast viitorul Romaniei si caderea lui Basescu".

De asemenea, intrebat ce alte persoane sunt cercetate in acest dosar, el a raspuns ca nu are astfel de informatii.

Sursele judiciare spun ca in acest caz este audiat si fiul fostului ministru al Apararii Nationale, Corneliu Dobritoiu.

×