x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Terasele Capitalei şi din alte oraşe s-au redeschis

Terasele Capitalei şi din alte oraşe s-au redeschis

01 Iun 2020   •   15:10
Terasele Capitalei şi din alte oraşe s-au redeschis
Sursa foto: Lucian Alecu

Terasele din Centrul Vechi al Capitalei şi din alte oraşe din ţară s-au redeschis duminică seară, iar primii clienţi nu s-au lăsat aşteptaţi şi au început să umple localurile.

 

Oamenii sunt dornici să socializeze şi încep să umple terasele care s-au deschis imediat după miezul nopţii. Aceştia trebuie însă să păstreze regulile de distanţare socială pentru a evita infectarea cu noul coronavirus.

Patronii teraselor s-au pregătit cum se cuvine de marea redeschidere de duminică seara, întâmpinându-i pe oameni cu muzica bună şi bucate alese, iar muzica începe să răsune şi ea.

„Marea redeschidere" a teraselor a avut loc şi în alte oraşe din ţară.

În Craiova, primii clienţi au sosit cu câteva minute înainte de miezul nopţii, dar nu au putut intra fără măşti. Pentru a putea respecta normele de distanţare sociale, patronul terasei a renunţat la 100 de locuri. Doar 70 de persoane pot sta simultan la mese.



„Am venit fix la miezul nopţii. Este ca un fel de An Nou pentru noi. Revelion.”, spune Mădălina Amon, clienta unei terase din Craiova.



„Avem patru trasee: două pentru intrare şi două pentru ieşire. Noi o să conducem clienţii la masă pe unul dintre aceste trasee. Nu avem marcajele făcute şi-i conducem noi pentru că nu avem voie să facem marcaje în acest spaţiu”, a declarat Cătălin, ospătarul care a întâmpinat-o pe Mădălina.

Mediafax

×
Subiecte în articol: deschidere terase