x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tom Jones intenţionează să îşi facă teste ADN pentru a vedea dacă are strămoşi de culoare

Tom Jones intenţionează să îşi facă teste ADN pentru a vedea dacă are strămoşi de culoare

02 Noi 2015   •   21:37
Tom Jones intenţionează să îşi facă teste ADN pentru a vedea dacă are strămoşi de culoare

Cunoscutul interpret galez Tom Jones a mărturisit că intenţionează să îşi facă teste ADN pentru a vedea dacă are strămoşi de culoare, după ce, de-a lungul carierei, părul său negru, gros şi cârlionţat şi vocea baritonală i-au făcut pe unii să creadă acest lucru, relatează Daily Mail.

Deşi în urmă cu câţiva ani, cântăreţul - care a devenit dintr-un fiu de miner lipsit de bani un star muzical cu o avere de 190 de milioane de lire sterline - a încetat să îşi mai vopsească părul în negru, el este în continuare confundat cu o persoană de culoare din cauza texturii părului său.

Într-un interviu acordat The Times timpul week-end-ului trecut, Sir Tom (75 de ani) a declarat că s-a decis să recurgă la testele ADN, după ce i s-a spus de mai multe ori că "doar trece drept alb".

"O mulţime de oameni încă cred că sunt negru. Atunci când am venit pentru prima dată la America, oamenii care mă auziseră cântând la radio au fost surprinşi să vadă că sunt alb. Din cauza părului meu o mulţime de persoane de culoare continuă să îmi spună că doar trec drept alb", a explicat Jones.

Sir Tom, pe numele său real Thomas Jones Woodward, s-a născut în Pontypridd, South Wales, într-o familie tradiţională de minieri, în care strămoşii din partea mamei (Freda) erau de origine galeză şi engleză, iar cei din partea tatălui erau englezi.

"La naşterea mea, mama avea pete mari negre peste tot corpul. (Medicii) au întrebat-o dacă are sânge de descendenţă africană şi ea le-a spus că nu ştie", a povestit Tom Jones.

×
Subiecte în articol: tom jones test ADN