x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trafic îngreunat pe Autostrada Soarelui din cauza mai multor accidente

Trafic îngreunat pe Autostrada Soarelui din cauza mai multor accidente

13 Aug 2011   •   08:32

Aproximativ 15 masini au fost implicate, sambata dimineata, in cinci accidente pe Autostrada Soarelui, Bucuresti - Cernavoda, soldate cu trei victime, iar traficul rutier pe sensul spre mare se desfasoara ingreunat, fiind deviat temporar pe rute ocolitoare, scrie Mediafax.

Potrivit reprezentantilor A2, cel mai grav accident a avut loc la kilometrul 139, fiind implicate patru autoturisme. In urma incidentului, doi copii au fost raniti usor si au primit ingrijiri medicale de la un echipaj de ambulanta.

De asemenea, o persoana a fost ranita in urma unui accident care a avut loc in zona unei benzinarii de pe Autostrada Soarelui si in care au fost implicate mai multe autoturisme. Victima a primit ingrijiri de la echipajele de ambulanta.

"In toate zonele unde au avut loc tamponari sunt echipaje ale Politiei Rutiere si pot sa va spun ca au ramas si efectivele schimbului trei la munca, pana cand carosabilul va fi eliberat, masinile indeparate si traficul va fi reluat in conditii normale. Cauza accidentelor este viteza excesiva si nepastrarea distantei fata de autoturismul din fata", a spus seful Politiei Autostrazi, Carol Varna.

La ora transmiterii acestei stiri, coloanele de masni pe sensul dinspre Bucuresti spre Cernavoda se intind pe mai multi kilometri, iar traficul rutier a fost deviat temporar de la Drajna pe DN 3 A, Drajna - Fetesti, precum si pe DN 21 pana la Slobozia, iar de acolo pe DN 2 A prin Tandarei la Fetesti sau prin Tandarei spre Harsova la Constanta. Traficul pe rutele ocolitoare se desfasoara de asemenea ingreunat.

×