x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tragedia din Apuseni: Medicul Radu Zamfir a vorbit o oră la telefon cu ISU

Tragedia din Apuseni: Medicul Radu Zamfir a vorbit o oră la telefon cu ISU

28 Ian 2014   •   13:14
Tragedia din Apuseni: Medicul Radu Zamfir a vorbit o oră la telefon cu ISU

Medicul Radu Zamfir, rănit în accidentul aviatic din Apuseni de săptămâna trecută, a avut o convorbire telefonică de peste o oră în seara respectivă, de la 19,38 până la 20,50, cu dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, perioadă în care i s-a solicitat să descrie amănunţit locul în care aeronava s-a prăbuşit şi, de asemenea, să trimită o fotografie cu locaţia în cauză.

Citeşte şi: Ce s-a întâmplat în avionul groazei la DOUĂ ORE după prăbuşire. Detaliul este INCREDIBIL

Şeful ISU Alba, colonel Dorel Sofica, a prezentat o serie de date referitoare la modul în care a fost coordonată acţiunea de căutare a avionului prăbuşit la limita dintre Alba şi Cluj.

De ce s-a prăbuşit avionul. Mărturia ŞOCANTĂ a unui supravieţuitor VIDEO

Colonelul Sofica a menţionat că au fost mai multe convorbiri telefonice cu Radu Zamfir, pentru corelarea indicaţiilor date de către structurile specializate cu descrierea imaginii pe care medicul o vedea pe GPS-ul său.

Sora Aureliei Ion, MĂRTURII EMOŢIONATE: Voiam să îngheţ timpul VIDEO

"La 19,38, s-a început o convorbire cu doctorul Zamfir, care a durat o oră şi 11 minute. Ofiţerul care era în dispeceratul ISU, ceilalţi ascultau în teleconferinţă, a încercat să-l ajute să folosească facilităţile telefonului şi a încercat să afle ce fel de terminal are şi cum să-şi folosească facilităţile telefonului, inclusiv la un moment dat să descarce o aplicaţie de pe internet care să-i permită să posteze o poză sau să trimită informaţiile exacte, dar cred că din cauza semnalului slab sau altceva, nu am reuşit să finalizăm acest lucru", a spus şeful ISU Alba.

Află mai multe detalii despre tragedia din Apuseni pe RomâniaTV.net.

×