x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tragedie în muzica românească: A murit cântăreaţa Marilena Dobre

Tragedie în muzica românească: A murit cântăreaţa Marilena Dobre

08 Noi 2012   •   09:51
Tragedie în muzica românească: A murit cântăreaţa Marilena Dobre
Sursa foto: bzi.ro

Tragedie în muzica românească, în noaptea de marţi spre miercuri. Solista Marilena Dobre, în vârstă de 43 de ani, a murit într-o clinică din New York, unde era internată pentru un transplant de ficat.

Marilena se afla într-o stare foarte gravă de câteva luni, reuşind să supravieţuiască doar conectată la aparate. Potrivit RTV.net, Medicii au constat că, din punct de vedere clinic, implantul ar fi făcut în zadar şi au scos-o de pe lista  celor ce urmau să primească un organ de la donator.

Ovidiu Komornyik, confirmă tragica trecere în nefiinţă a buzoiencei ce a luat mai toate premiile la festivalurile dedicate muzicii uşoare româneşti.

”Da, s-a stins din viaţă un bun prieten de familie, practic sora mea. Mă doare sufletul pentru că am atâtea amintiri, am fost împreună ani de zile pe scenă până când s-a stabilit la New York (1997 –n.a.). Marilena a continuat să cânte şi a înregistrat multe piese în Statele Unite căci a iubit mult să facă acest lucru, să bucure oamenii", a declarat Komornyik pentru Libertatea.ro.

Marilena a studiat încă de la 10 ani canto clasic şi pian la "Şcoala Populară de artă" din Buzău. A debutat la Festivalul de la Mamaia 1997 pe când avea 18 ani (a obţinut locul I la secţiunea "Creaţie") şi a fost solistă mai mulţi ani la Teatrul de Revistă "Toma Caragiu" din Ploieşti.

×