x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tragedie la Galaţi: Un bărbat a rămas fără un picior, după ce a adormit într-un lan cu grâu şi l-a tăiat o combină

Tragedie la Galaţi: Un bărbat a rămas fără un picior, după ce a adormit într-un lan cu grâu şi l-a tăiat o combină

26 Sep 2014   •   16:16
Tragedie la Galaţi: Un bărbat a rămas fără un picior, după ce a adormit într-un lan cu grâu şi l-a tăiat o combină

Un bărbat de 39 ani din comuna gălăţeană Matca a rămas fără un picior, după ce a adormit într-un lan cu grâu şi a fost tăiat de o combină al cărei şofer l-a observat prea târziu, a declarat directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, Mihai Polinschi.

Accidentul s-a petrecut, joi după-amiază pe un câmp din apropierea municipiului Tecuci, unde un mecanic care conducea o combină a intrat să lucreze la treieratul grâului. Mecanicul nu l-a observat pe bărbatul de 39 de ani, care dormea ascuns în lan, decât când era prea târziu. Îngroziţi de scenă, dar şi de strigătele victimei, celelalte persoane care se mai aflau pe câmp au sunat la 112. Un echipaj SMURD Tecuci a preluat rănitul şi l-a dus la Spitalul Municipal Tecuci, dar starea lui era foarte gravă aşa că a fost necesar transferul la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi.

'Bărbatul de 39 ani suferise o amputaţie aproape completă de membru inferior drept şi o plagă în regiunea fesieră. Era în stare de şoc hemoragic şi a fost preluat de echipajul de urgenţă al ambulanţei care l-a transferat la Spitalul de Urgenţă Galaţi', a precizat Mihai Polinschi, conform Agerpres.

Din păcate, medicii nu au putut să-i mai salveze piciorul celui accidentat. El a fost operat, iar acum se află internat în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţă Galaţi.

×