x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trei angajate de la Electrica Furnizare Ploiești au fost confirmate cu COVID-19

Trei angajate de la Electrica Furnizare Ploiești au fost confirmate cu COVID-19

19 Mai 2020   •   16:10
Trei angajate de la Electrica Furnizare Ploiești au fost confirmate cu COVID-19

Trei angajate de la Electrica Furnizare Ploieşti au fost confirmate cu COVID-19. Acestea au fost internate la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului de Urgență Ploiești. Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Prahova a demarat o anchetă epidemiologică.

Inițial, o salariată a acestei companii s-a prezentat la SjU Ploiești, cu simptome specifice acestei infecții. Ea a fost testată prin platforma PCR și a fost confirmată cu coronavirus. Încă două angajate s-au prezentat apoi la medic, deși nu aveau simptome. În urma testelor au ieșit pozitive. 

Alți 36 de angajați de la Electrica Furnizare au fost izolați și testați, așteptându-se rezultatele analizelor. Toți sunt asimptomatici. 

Prefectura Prahova informează că, în prezent, sunt monitorizate 223 de persoane se află în autoizolare la domiciliu, iar 234 fiind în carantină instituţionalizată.

De la începutul epidemiei, 82 de locuitori ai județului au fost diagnosticaţi cu Covid-19. Dintre aceștia şase au decedat, 65 au fost declaraţi vindecaţi şi externaţi, iar 11 se află sub supraveghere medicală în unităţi din Ploieşti şi Câmpina. Unul dintre pacienţi, internat la secţia de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Municipal Câmpina, se află în stare gravă, fiind ventilat mecanic. 

×
Subiecte în articol: electrica furnizare coronavirus