x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trei oameni omorâţi de individ eliberat recent din puşcărie

Trei oameni omorâţi de individ eliberat recent din puşcărie

de Agerpres    |    24 Iul 2014   •   08:51
Trei oameni omorâţi de individ eliberat recent din puşcărie

Suspectul în cazul unui triplu asasinat din Cartierul Viile Noi din Constanţa a fost prins de către poliţişti la intrarea într-o comună situată la 15 km de municipiul Constanţa.

După conturarea primelor supoziţii legate de posibilul criminal, Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Constanţa a instituit filtre, miercuri seară, la toate ieşirile de pe căile de acces rutiere din municipiul Constanţa şi în gara feroviară pentru a identifica şi reţine un suspect de triplu asasinat.

Potrivit IPJ Constanţa, Ştefan Alexandru Stoica, de 34 de ani, este principalul suspect în cazul uciderii cu lovituri de cuţit şi lovituri cu corp contondent a două femei (bunica şi mătuşa sa), dar şi a vărului său de 19 ani. Triplul asasinat a fost comis în imobilul cu numărul 14 de pe strada Şoseaua din Vii, unde locuiau bunica şi mătuşa lui.

Eliberat în urmă cu zece zile din Penitenciarul Poarta Albă, unde a fost închis pentru tâlhărie, presupusul criminal era cunoscut ca dependent de droguri şi afecţiuni psihice, fiind internat de mai multe ori la Spitalul Penitenciar Poarta Albă pe perioada detenţiei. De asemenea, vecinii îl caracterizează drept o persoană violentă şi agresivă.

Iniţial, anchetatorii au presupus că victima de sex masculin ar fi fost chiar Ştefan Alexandru Stoica, suspectând că ar fi avut loc un dublu omor şi o sinucidere, însă, la identificarea cadavrelor, o rudă a precizat că bărbatul mort nu este presupusul criminal, ci un văr al acestuia.

Oribilele crime au fost descoperite de un membru al familiei venit în vizită, care a alertat poliţia prin numărul unic de urgenţă 112.

×