x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tren cu 30 de pasageri, care circula pe ruta Bucureşti - Olteniţa, rămas BLOCAT în Călăraşi

Tren cu 30 de pasageri, care circula pe ruta Bucureşti - Olteniţa, rămas BLOCAT în Călăraşi

29 Ian 2014   •   11:46
Tren cu 30 de pasageri, care circula pe ruta Bucureşti - Olteniţa, rămas BLOCAT în Călăraşi

Un tren care circula pe ruta Bucureşti - Olteniţa a rămas blocat în comuna Plătăreşti, judeţul Călăraşi.

"Este vorba de un tren care circulă pe ruta Bucureşti-Olteniţa. Am intervenit rapid. În tren sunt aproximativ 30 de persoane", a declarat Ştefan Tătăranu, purtător de cuvânt ISU Călăraşi.

Purtatorul de cuvant al CFR Calatori, Oana Branzan, a precizat, la randul sau, ca trenul blocat in localitatea Platarasti apartine de compania Transferoviar Calatori si a adaugat ca pe liniile apartinand CFR Calatori, trenurile circula in conditii de iarna, insa nu se inregistreaza nicio linie inchisa.

“Linia Bucuresti Sud – Oltenita apartine detinatorului privat Transferoviar. Este de datoria aditionarului sa intervina astfel incat circulatia sa se desfasoare in conditii de siguranta. Cu privire la reteaua CFR, se circula pe intreaga retea, echipele de interventie sunt pe teren si curata liniile de calea ferata. Trenurile circula in conditii de iarna, insa sunt intarzieri. Nu avem nicio linie inchisa la aceasta ora”, a declarat Oana Branzan.

×