x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întârzieri mari la mai multe trenuri, din cauza vremii: copaci căzuți și întreruperi de curent pe linii

Întârzieri mari la mai multe trenuri, din cauza vremii: copaci căzuți și întreruperi de curent pe linii

de Redacția Jurnalul    |    24 Iun 2024   •   10:00
Întârzieri mari la mai multe trenuri, din cauza vremii: copaci căzuți și întreruperi de curent pe linii
Sursa foto: Victor Stroe

Mai multe trenuri înregistrează întârzieri din cauza condițiilor meteo nefavorabile ce au condus la căderi de copaci în gabaritul căii ferate și la întreruperea temporară a alimentării cu energie electrică, anunță CFR.

„În cursul acestei zile (luni - n.r.), mai multe trenuri înregistrează întârzieri din cauza condițiilor meteo nefavorabile ce au condus la căderi de copaci în gabaritul căii ferate și la întreruperea temporară a alimentării cu energie electrică, cu implicații în circulația trenurilor CFR Călători între stațiile Stânceni și Răstolița. Astfel, au fost afectate trenurile IR 1942 Mangalia – Satu Mare, IR 1641 București Nord – Satu Mare și IR 407 Budapesta – Brașov. CFR Călători a pus la dispoziția managerului de infrastructură – CFR SA, locomotive diesel pentru a permite tranzitarea zonelor afectate, dupa redeschiderea circulatiei.Programul de circulație în zonele afectate de vremea nefavorabilă se desfășoară în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA”, potrivit unui comunicat de presă.

CFR anunță că, în funcție de evoluția fenomenelor atmosferice, sunt posibile și alte decalări ale orariilor trenurilor.

„CFR Călători este în permanent contact cu managerul infrastructurii feroviare, CFR SA pentru rezolvarea operativă a tuturor problemelor, astfel încât toate trenurile și călătorii să ajungă la destinație în siguranță. CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate şi le mulţumește pentru înţelegere”, se menționează în finalul comunicatului.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: trenuri întarzieri