x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tribunalul Bucuresti - Becali nu poate sa-l ierte pe "scaiul" Bodu

Tribunalul Bucuresti - Becali nu poate sa-l ierte pe "scaiul" Bodu

de Violeta Fotache    |    10 Mai 2006   •   00:00

Ieri-dimineata, Gigi Becali si-a facut aparitia la Tribunalul Bucuresti pentru procesul pe care il are cu "ANAF-ul lui Bodu", legat de sechestrul instituit asupra averii sale la jumatatea lunii octombrie a anului trecut, pentru datorii ale Clubului Steaua catre stat, estimate la 11 milioane de euro.



Ieri-dimineata, Gigi Becali (foto sus) si-a facut aparitia la Tribunalul Bucuresti pentru procesul pe care il are cu "ANAF-ul lui Bodu", legat de sechestrul instituit asupra averii sale la jumatatea lunii octombrie a anului trecut, pentru datorii ale Clubului Steaua catre stat, estimate la 11 milioane de euro.
Becali a castigat prima runda a procesului cu Agentia condusa de Sebastian Bodu, dar ANAF a contestat hotararea Judecatoriei Sectorului 3, prin care sechestrul a fost ridicat, astfel ca ieri s-a judecat acest recurs. ANAF a incercat ieri sa obtina o amanare a procesului, dar instanta a refuzat aceasta cerere. In sala de judecata avocatul lui Becali a invocat mai multe vicii de forma ale masurii instituirii sechestrului. In plus, ei au sustinut ca Becali nu a avut niciodata calitatea de debitor si nici FC Steaua nu este in imposibilitate de plata a datoriilor. Omul de afaceri a mai sustinut ca el nu poate fi acuzat de micsorare a patrimoniului, in conditiile in care in ultimele luni l-a "imbogatit cu cateva zeci de milioane de euro". Instanta a ramas in pronuntare, urmand ca, peste o saptamana, sa decida daca va admite sau nu recursul ANAF. La plecare, Gigi Becali a spus ca a vrut sa-l ierte pe Sebastian Bodu, dar a constatat ca acesta se tine "scai" de el. Motiv pentru care nu are cum sa-l ierte.

×
Subiecte în articol: observator becali