x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator TRIUNGHIUL DE FIER: IOHANNIS - TOKES - MACOVEI

TRIUNGHIUL DE FIER: IOHANNIS - TOKES - MACOVEI

de Dan Constantin    |    07 Noi 2014   •   13:02
TRIUNGHIUL DE FIER: IOHANNIS - TOKES - MACOVEI

Frontul susținerii lui HAUS Iohannis se bazează pe două persoane care s-au remarcat pentru acțiunile de denigrare a țării și difuzarea de informații false despre realitățile din România.

TOKES Laszo, europarlamentar ajuns la Bruxelles pe lista FIDESZ din Ungaria, ȘI-A AFIRMAT PUBLIC SPRIJINUL PENTRU IOHANNIS, PENTRU CĂ EL, CA MINORITAR, CANDIDAT LA FUNCȚIA DE PREȘEDINTE AL ROMÂNIEI, ÎNȚELEGE ASPIRAȚIILE DE AUTONOMIE ALE SECUIMII.

Klaus Iohannis s-a grăbit să-i mulțumeasca lui Tokes pentru sprijin. Tokes se află în litigiu cu Președinția României pentru retragerea ordinului Steaua României, decorație acordată de Băsescu.

Monica Macovei și-a arătat și ea disponibilitatea de a-l suțtine pe Klaus Iohannis, în acest sens trimițându-i o scrisoare. ÎMPOTRIVA MONICĂI MACOVEI EXISTĂ O PLÂNGERE PENALĂ PENTRU DIFUZAREA DE INFORMAȚII FALSE ȘI DENIGRATOARE LA ADRESA ROMÂNIEI.

Macovei a AVUT CA DEVIZĂ ÎN CAMPANIA ELECTORALĂ '' VISUL DNA''. Macovei SE AFLĂ ÎN INVESTIGAȚIA INSPECȚIEI JUDICIARE pentru declarații care ar fi adus ATINGERE INDEPENDENȚEI JUSTIȚIEI.

Acest TRIUNGHI DE FIER, cu laturi IOHANNIS, TOKES, MACOVEI,  dorește să se impună în alegerile pentru PREȘEDINȚIA ROMÂNIEI.

×