x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Turişti bătuţi la Rânca pentru că nu doreau să asculte manele

Turişti bătuţi la Rânca pentru că nu doreau să asculte manele

02 Ian 2014   •   10:15
Turişti bătuţi la Rânca pentru că nu doreau să asculte manele

Patronul unui pensiuni din staţiunea gorjeană Rânca a fost amendat de IPJ Gorj cu 5.000 de lei, poliţiştii deschizând şi o anchetă penală, după ce un turist a reclamat că a fost bătut în noaptea de Revelion fiindcă i-a spus proprietarului localului că nu mai doreşte să asculte manele.

Verificările s-au făcut după ce un turist din Mangalia, Mădălin Corodescu, a depus plângere la Poliţia din Novaci, după ce a reclamat că el şi cumnatul său au fost luaţi la bătaie într-o încăierare în care au fost implicaţi alături de alţi turişti cu reprezentanţii pensiunii Ingrid la care erau cazaţi cu toţii, potrivit Mediafax.ro.

Bărbatul afirmă că petrecerea de Revelion a fost transformată de proprietarul pensiunii într-una privată, în care doi prieteni ai acestuia primeau încontinuu dedicaţii cu manele, lucru pe care ei l-au dezaprobat. Turiştii, în frunte cu Mădălin Corodescu, au solicitat să le fie respectate şi preferinţele lor muzicale, mai ales că au plătit 7.200 de lei pentru a închiria trei camere pentru patru nopţi.



 

×