x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un ucrainean beat a furat tirul unui polonez. A fost prins în județul Olt

Un ucrainean beat a furat tirul unui polonez. A fost prins în județul Olt

de Redacția Jurnalul    |    05 Iun 2024   •   13:45
Un ucrainean beat a furat tirul unui polonez. A fost prins în județul Olt

Un ucrainean beat a furat tirul unui polonez. Incidentul s-a produs marți, în județul Olt. Polonezul a sunat la Poliție, iar șoferul ucrainean a fost găsit de polițiști pe o stradă din orașul Drăgănești-Olt.

Potrivit IPJ Olt, marți, la ora 19.04 „polițiștii din cadrul Poliției orașului Drăgănești-Olt au fost sesizați de către un bărbat din Polonia cu privire la faptul că soferul său i-ar fi sustras un tir care se află în trafic, în orașul Drăgănești-Olt”.

Autocaminonul a fost depistat și oprit, pe strada Nicolae Titulescu, din orașul Drăgănești-Olt, iar la volan a fost găsit cetățeanul ucrainean. Polițiștii au constatat că șoferul era beat.

„Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate spitalicească, în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei”, au transmis polițiștii.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ucrainean beat tir polonez